Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Fala rene, samo mi jos reci gde nje ima? U maxiju sam videa samo zltiborac i topolu, carnex jok...????

Sent from my Z520 using Tapatalk

U Ideama
  • Replies 7.2k
  • Views 674.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Fala rene, samo mi jos reci gde nje ima? U maxiju sam videa samo zltiborac i topolu, carnex jok...

Sent from my Z520 using Tapatalk

Moralo bi da ima i u maxijima. u Idei ima 100%

U Maxijima ponovo ima halapenjosa

U Maxijima ponovo ima halapenjosa

u Metrou prosle nedelje komsija video habanero papricice (valjda?) po bagatelnoj cjeni od 1200 din  :frust:

Nisam bio u Merkatoru 100 godina - imaju li opet pakovanu kiselu repu, kantice kao za veliko pakovanje kisele pavlake? Beše prvih godina po otvaranju, onda je nestalo, a posle ja nisam više navraćao :) 

u Metrou prosle nedelje komsija video habanero papricice (valjda?) po bagatelnoj cjeni od 1200 din  :frust:

Halapenjo je 400 dinara, habanero je isto bio 400 dinara letos kad smo ga kupovali, sada ga nisam video

Dzabe  :fantom:

Rene ako naletis na Bajloni pojavio se onaj covek sa Savinama (20 kinti komad)

Ne deluju bas najsrecnije preostali plodovi al ne sumnjam da zhezhu

Sad je u redu tezgi odmah do Amana.

Pitanje.

Imam na raspolaganju Metro karticu koja nije moja. Ja nemam PIB :cry: .

Je l mogu ja s njom u Metro? Hoću morati potpisivati nešto?

Da, samo ti je ocitaju na ulazu, na kasi das ponovo karticu, dobijes racun i sarnes potpis to ke to, niko te ne pita cija je kartica i ostalo

njet

ako placas kesom ili karticom

Jao super! Hvala vam!

Kartica sve manje ima smisla. Ako je zaboravis napisu ti dnevnu na ulazu.

Ja sam dugo isao sa komsinicinom dok nisam izvadio svoju i nikad ih nije zanimalo cije su. I moja i ta komsinicina su vadjene na davno ugasene firme :). (radile u trenutku vadjenja)

Baš dobro. Hvala!

Ovo:

guylian-cocoa-truffles-200g-packshot-600

Isključivo po fri šopovima ili može negde u Beogradu da se pronađe?

Aroma i Merkator