maheem Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Fala rene, samo mi jos reci gde nje ima? U maxiju sam videa samo zltiborac i topolu, carnex jok...???? Sent from my Z520 using Tapatalk U Ideama
renne Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Fala rene, samo mi jos reci gde nje ima? U maxiju sam videa samo zltiborac i topolu, carnex jok... Sent from my Z520 using Tapatalk Moralo bi da ima i u maxijima. u Idei ima 100%
Haralampije Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 U Maxijima ponovo ima halapenjosa u Metrou prosle nedelje komsija video habanero papricice (valjda?) po bagatelnoj cjeni od 1200 din
ajgor Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Nisam bio u Merkatoru 100 godina - imaju li opet pakovanu kiselu repu, kantice kao za veliko pakovanje kisele pavlake? Beše prvih godina po otvaranju, onda je nestalo, a posle ja nisam više navraćao :)
renne Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 u Metrou prosle nedelje komsija video habanero papricice (valjda?) po bagatelnoj cjeni od 1200 din Halapenjo je 400 dinara, habanero je isto bio 400 dinara letos kad smo ga kupovali, sada ga nisam video
katamaran Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 u Metrou prosle nedelje komsija video habanero papricice (valjda?) po bagatelnoj cjeni od 1200 din Dzabe Rene ako naletis na Bajloni pojavio se onaj covek sa Savinama (20 kinti komad) Ne deluju bas najsrecnije preostali plodovi al ne sumnjam da zhezhu Sad je u redu tezgi odmah do Amana.
MayDay Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Pitanje. Imam na raspolaganju Metro karticu koja nije moja. Ja nemam PIB . Je l mogu ja s njom u Metro? Hoću morati potpisivati nešto?
sekretar Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Da, samo ti je ocitaju na ulazu, na kasi das ponovo karticu, dobijes racun i sarnes potpis to ke to, niko te ne pita cija je kartica i ostalo
katamaran Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Kartica sve manje ima smisla. Ako je zaboravis napisu ti dnevnu na ulazu. Ja sam dugo isao sa komsinicinom dok nisam izvadio svoju i nikad ih nije zanimalo cije su. I moja i ta komsinicina su vadjene na davno ugasene firme :). (radile u trenutku vadjenja)
Đipalo Junuz Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Ovo: Isključivo po fri šopovima ili može negde u Beogradu da se pronađe?
Recommended Posts