Кристофер Лумумбо Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 (edited) 1000din kilo.drugari, ovamo na nbgd (bul. zorana djindjica) stizu kobaje svakog dana ali u veoma malim kolicinama. morate da odete ranije ili da se dogovorite sa prodavacicom. stizu one manje i ljute (uh, jedva cekam rucak) i one vece mesnate. mislim da je cena ista.ako radi sada zlatiborac provericu da li ima ovde kod mene Edited February 27, 2011 by kojot
Frank Pembleton Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 1000din kilo.drugari, ovamo na nbgd (bul. zorana djindjica) stizu kobaje svakog dana ali u veoma malim kolicinama. morate da odete ranije ili da se dogovorite sa prodavacicom. stizu one manje i ljute (uh, jedva cekam rucak) i one vece mesnate. mislim da je cena ista.ako radi sada zlatiborac provericu da li ima ovde kod meneNeka neka bude kontrolisana proizvodnja ;) .Ja bi ionako odavde isao na izvor ;)
Кристофер Лумумбо Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 sad sam proverio, nema ni ovde kod mene. mora da se dodje ranije
Кристофер Лумумбо Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 sveze, suve nisam video, verovatno i ne donose.
Кристофер Лумумбо Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jaoooj, toliko sam pojeo ovih ljutih kobasica da mi uopste nije dobro. stvarno je majstor taj rusmir.
mraki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 (edited) jel ima neptun konzervi još negde sem merkatora?video ih ja malopre u lokalnoj Idei. ako ima u ovoj sigurno ima i u svakoj drugoj... Edited March 4, 2011 by mr@ki
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 kupio sam pre dva dana one debele rusmirove kobasice. na pakovanju pise da je rok trajanja dva dana, ali mozda su one vec stajale 1 dan u radnji. jel se to bas toliko brzo kvari? uvek imam frku da se ne otrujem hranom.
расејан Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Pomiriši, opipaj, ne smeju da budu lepljive.Е, да, који је то андрак са лепљивим кобајама? Умесе саламуре колико год могу, да би продавали воду по цени кожуре меса? Ајде што то раде таморж, тамо је уставно право свакога да покуша да превари кога стигне, ал' овде бар имамо традицију. На крају крајева, то се код нас зове сухомеснати производ.Код мене су већ две месаре (а у мојој старој улици их има пет - између осталог и она "Посрнули сточар") прецртане - тамо више не купујем кобаје и тачка. Ако је трећи дан лепљива, никад више.
Frank Pembleton Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 kupio sam pre dva dana one debele rusmirove kobasice. na pakovanju pise da je rok trajanja dva dana, ali mozda su one vec stajale 1 dan u radnji. jel se to bas toliko brzo kvari? uvek imam frku da se ne otrujem hranom.Nominalno sveze kobasice imaju rok trajanja 24 sata, naravno probati pa ako nisu lepljive...
Recommended Posts