Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

ne, bulevar zorana djindjica. od onog vagon restorana prema sava centru, otprilike 20ak metara odatle.

Posted

Jel to u onim malim lokalima odmah uz ulicu? Jbte, ulicu u kojoj zivim peske prodjem mozda jednom godisnje <_<

Posted

jel ima negde u BG da se kupi testo za pizzu ?znam da ima u Veru upakovano, interesuje me jel ima neka pekara da to prodaje na meru.

Posted
Ma ima redovno na pijacama, lepo uspeva kod nas, ja to gajim u saksiji, raste kao luda.
Нама то једне године родило тамо(рж) и шгјз, може али... има некако уљаст укус, све ме подсећа на мирис једне одређене врсте пластике којом се пресвлачи метал (нешто од неопренске сорте). Нисмо понављали.
Posted
Jel to u onim malim lokalima odmah uz ulicu? Jbte, ulicu u kojoj zivim peske prodjem mozda jednom godisnje <_<
da, bas tu.
Posted
ne, bulevar zorana djindjica. od onog vagon restorana prema sava centru, otprilike 20ak metara odatle.
Jel pise da su rusmirove?Ima jedan zlatiborac u G.Delceva pored one poslsticarnice, preko puta megableja fakulteta.Provericu sutra pa javljam...
Posted
Jel pise da su rusmirove?Ima jedan zlatiborac u G.Delceva pored one poslsticarnice, preko puta megableja fakulteta.Provericu sutra pa javljam...
da, pise da su njegove. cak su okacili i reklamu na vratima.
Posted

opa bato, to su dobre vesti

Posted

rusmir je definitivno usao u zlatiborac prodavnice. danas sam kupio kilo seljacke i ljute u radnji pored palilulske pijace.

Posted

video sam i ja plakat na nekom zlatiborcu. pu pu da se ne pokvari.

Posted
rusmir je definitivno usao u zlatiborac prodavnice. danas sam kupio kilo seljacke i ljute u radnji pored palilulske pijace.
Hail.gifHail.gifHail.gif
Posted

kupio ja danas ljute, sutra cu da se pocastim.

Posted
video sam i ja plakat na nekom zlatiborcu. pu pu da se ne pokvari.
Nece valjda, mada zahtevi će verovatno biti za većom produkcijom....
Posted (edited)

Odoh do Delčeva, izveštavam da li ima

Edited by renne