February 23, 201114 yr ne, bulevar zorana djindjica. od onog vagon restorana prema sava centru, otprilike 20ak metara odatle.
February 23, 201114 yr Jel to u onim malim lokalima odmah uz ulicu? Jbte, ulicu u kojoj zivim peske prodjem mozda jednom godisnje <_<
February 23, 201114 yr jel ima negde u BG da se kupi testo za pizzu ?znam da ima u Veru upakovano, interesuje me jel ima neka pekara da to prodaje na meru.
February 23, 201114 yr Ma ima redovno na pijacama, lepo uspeva kod nas, ja to gajim u saksiji, raste kao luda.Нама то једне године родило тамо(рж) и шгјз, може али... има некако уљаст укус, све ме подсећа на мирис једне одређене врсте пластике којом се пресвлачи метал (нешто од неопренске сорте). Нисмо понављали.
February 23, 201114 yr Jel to u onim malim lokalima odmah uz ulicu? Jbte, ulicu u kojoj zivim peske prodjem mozda jednom godisnje <_<da, bas tu.
February 24, 201114 yr ne, bulevar zorana djindjica. od onog vagon restorana prema sava centru, otprilike 20ak metara odatle.Jel pise da su rusmirove?Ima jedan zlatiborac u G.Delceva pored one poslsticarnice, preko puta megableja fakulteta.Provericu sutra pa javljam...
February 26, 201114 yr Jel pise da su rusmirove?Ima jedan zlatiborac u G.Delceva pored one poslsticarnice, preko puta megableja fakulteta.Provericu sutra pa javljam...da, pise da su njegove. cak su okacili i reklamu na vratima.
February 26, 201114 yr rusmir je definitivno usao u zlatiborac prodavnice. danas sam kupio kilo seljacke i ljute u radnji pored palilulske pijace.
February 26, 201114 yr rusmir je definitivno usao u zlatiborac prodavnice. danas sam kupio kilo seljacke i ljute u radnji pored palilulske pijace.
February 27, 201114 yr video sam i ja plakat na nekom zlatiborcu. pu pu da se ne pokvari.Nece valjda, mada zahtevi će verovatno biti za većom produkcijom....