March 10, 201510 yr nema ove nedelje, doce sledece, kosta jal 620 jal 680 din. nema na cemu:) E 'fala ti ko sestri!
March 10, 201510 yr jel onaj radioaktivni sljastece narandzasto crveni vijetnamac ljuti sos totalno postao deo istorije? RIP nesto najbolje, kod nas, ljuto u vidu sosa u poslednjih ko zna koliko
March 10, 201510 yr Jeste primetili da niđe nema kvalitetnih pomorandzi i mandarina? Čitave sezone. Mandarina skoro da i nema, samo nude neke mandore kao zamenu. Tako celu sezonu 14/15. Može biti da posećujem pogrešne markete, ne mogu reći da sam pasionirano tragao. Ja već par nedelja kupujem sasvim okej pomorandže po maksijima.
March 10, 201510 yr ja sam mandarine ove godine cepao kao niko [niko1, niko2...] i bas sam na sva usta govorio kako su mandarine ove godine strava :D
March 10, 201510 yr Ja već par nedelja kupujem sasvim okej pomorandže po maksijima. ja uzimam vrlo lepe crvene narandze kod univera. a nisam imala utisak da je losha sezona, naprotiv. mandarine su bile sasvim ok cele zime.
March 10, 201510 yr jel onaj radioaktivni sljastece narandzasto crveni vijetnamac ljuti sos totalno postao deo istorije? RIP nesto najbolje, kod nas, ljuto u vidu sosa u poslednjih ko zna koliko :( Eto vam sriracha, vratite nam vijetnamca.
March 10, 201510 yr ja uzimam vrlo lepe crvene narandze kod univera. I ja, mislim da nisam naleteo na losu turu jedno pola godine...
March 11, 201510 yr ja kad sam pisala o sjajnoj (2013) godini, mislila sam pre svega na prostor balkana, tj. domaće voće, koje je bilo apsolutno fenmenalno te godine, a 2014-te čista nula
March 11, 201510 yr jel onaj radioaktivni sljastece narandzasto crveni vijetnamac ljuti sos totalno postao deo istorije? RIP nesto najbolje, kod nas, ljuto u vidu sosa u poslednjih ko zna koliko Ovaj domaci je vise nego solidan za samo 120 din.
March 11, 201510 yr nije loš, dapače, vrlo ok bat međutim, iz iste (?) proizvodne manufakture, kari je 2 bulje
March 11, 201510 yr To ima po ovim marketima?Univer? ne znam, ja uzela u munzeu negde usput, nemam pojma. ima sigurno svuda, oni imaju celu tu neku liniju flashica, soja, kari, vuster itd... Edited March 11, 201510 yr by gospa buba