Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Predaleko, ipak hvala. 

• Replies 7.2k
  • Views 673.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

nema ove nedelje, doce sledece, kosta jal 620 jal 680 din. nema na cemu:)

E 'fala ti ko sestri! :Hail:

jel onaj radioaktivni sljastece narandzasto crveni vijetnamac ljuti sos totalno postao deo istorije? RIP  :cry:

nesto najbolje, kod nas, ljuto u vidu sosa u poslednjih ko zna koliko 

Jeste primetili da niđe nema kvalitetnih pomorandzi i mandarina? Čitave sezone. Mandarina skoro da i nema, samo nude neke mandore kao zamenu. Tako celu sezonu 14/15. Može biti da posećujem pogrešne markete, ne mogu reći da sam  pasionirano tragao. 

Ja već par nedelja kupujem sasvim okej pomorandže po maksijima.

ja sam mandarine ove godine cepao kao niko [niko1, niko2...] i bas sam na sva usta govorio kako su mandarine ove godine strava :D

Ja već par nedelja kupujem sasvim okej pomorandže po maksijima.

ja uzimam vrlo lepe crvene narandze kod univera.

a nisam imala utisak da je losha sezona, naprotiv. mandarine su bile sasvim ok cele zime.

jel onaj radioaktivni sljastece narandzasto crveni vijetnamac ljuti sos totalno postao deo istorije? RIP  :cry:

:(

Eto vam sriracha, vratite nam vijetnamca.

ja uzimam vrlo lepe crvene narandze kod univera.

I ja, mislim da nisam naleteo na losu turu jedno pola godine...

Ima li gdje neka preporuka za račiće, kozice, mogu i marinirani "zgotovljeni"

ja kad sam pisala o sjajnoj (2013) godini, mislila sam pre svega na prostor balkana, tj. domaće voće, koje je bilo apsolutno fenmenalno te godine, a 2014-te čista nula

Ovaj domaci je vise nego solidan za samo 120 din.

Chili_sauce.jpg

Ovaj domaci je vise nego solidan za samo 120 din.

uzela, pijem svakog dana ^_^

nije loš, dapače, vrlo ok

bat međutim, iz iste (?) proizvodne manufakture, kari je 2 bulje

uzela, pijem svakog dana ^_^

To ima po ovim marketima?Univer?

To ima po ovim marketima?Univer?

ne znam, ja uzela u munzeu negde usput, nemam pojma. ima sigurno svuda, oni imaju celu tu neku liniju flashica, soja, kari, vuster itd...

Edited by gospa buba