Frank Pembleton Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Nema brate dok se rene ne pojavi nema validnih informacija ???? Poslato sa WC šolje by BVK
katamaran Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Da nema negde da se kupi indonezanski soja sos kao onaj sto ide uz indomie nudle? Kecap manis : Sweet soy sauce, which has a thick, almost syrupy consistency and a unique, pronounced, sweet somewhat treacle-like flavor due to generous addition of palm sugar. In cooking, it could be replaced by molasses with a little vegetable stock stirred in. However this is different from the smooth and mild sweetness of palm sugar and the strong flavor of fermented soy, as molasses can tend to have bitter flavors.
kobni zelaya Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Jednom sam ga našao u Veru, pre jedno tri godine i više nikada. :(
katamaran Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Mozda sam natrcao na nesto jaaaako zanimljivo http://www.slcolor.rs/hrana.html jedino me plasi da nije kao ona spices of the world fora (nema maloprodaje) http://www.slcolor.rs/hrana.html ovde prolazim svaki cas i nesto ih nisam primetio.
Аврам Гојић Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 pa vidiš da su horeca radnja, naravno da je preko računa...:(
katamaran Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Bio sam u izvidnici i ovo je neka divljina. Stambena zgrada a oni se cak ni na interfonu ne pominju. Forumsko porucivanje sa spices of the world nije uspelo? Mozda bi sa ovima bili bolje srece :) Edited March 8, 2015 by katamaran
Skyhighatrist Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Copyright @ 2011. "SL Color" d.o.o.. Sva prava zadržana. Development by Dragutin ^_^
cmrlj Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Aj ako ti nije tesko i ako je tebi usput nema ove nedelje, doce sledece, kosta jal 620 jal 680 din. nema na cemu:)
gospa buba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 deco, u maksijima neka harisa u tubici, za cirka 150. neko probao?
Аврам Гојић Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ništa joj ne hvali, standardna cap bon harisa.
kobni zelaya Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 deco, u maksijima neka harisa u tubici, za cirka 150. neko probao? Odlična, super je da se stavi u štagod, stavljao sam je u kupuse, pasulje, svemu da neki topao, sunčani ukus i boju. Ljuta je, treba paziti s količinom.
*edited by mod Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Kupuj odmah. ja nikad nisam video vise od 3 komada u jednoj radnji a idealno je za sve od kuskusa, supa, piletinu...
gospa buba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 kupila 2 jutros, zato i pitam. ali mislim da se nece raznijeti, takav je blok ^_^
Recommended Posts