darling Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) jeeee ni ti nisi znao e kad smo kod ribe, u maksiju ima pakovanih zaledjenih fileta skarpine, iverka, sto je na nasem list, i bakalara. robna marka premia, 300 grama, 449 dinara. skarpina je kineska, pa cu je preskociti. bakalar je poljski, kupila sam, kad nesto sklepam od njega, a meracim se da ga obarim i smuljam na belo, obavesticu dal valja. Edited February 15, 2015 by darling
*edited by mod Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Pozdrav narode, evo mene opet došao sam u posjed nekih simpa sastojaka za japanske supe (soba i udon nudle, miso pasta i tofu), elem, trebaju mi savjeti, imaju li gdje vakame alge da se uzmu, kao i preporuke za kozice ili losos. Zahvalan unaprijed Ima u zdravoj hrani susenih wakame koliko hoces. Stavis u vodu i razvuce se onoliko :) jeeee ni ti nisi znao e kad smo kod ribe, u maksiju ima pakovanih zaledjenih fileta skarpine, iverka, sto je na nasem list, i bakalara. robna marka premia, 300 grama, 449 dinara. skarpina je kineska, pa cu je preskociti. bakalar je poljski, kupila sam, kad nesto sklepam od njega, a meracim se da ga obarim i smuljam na belo, obavesticu dal valja. to su one trakice jel da? Ima ljute a ima i marinirane.
darling Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 nisu trakice, fileti, dva u pakovanju. lepo izgledaju.
*edited by mod Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Onda sam pomesao. ja sam kupovao te u trakicama. Mislim da je 3 ljuta i 3 u marinadi bilo po pakovanju. isto nesto jako povoljno. taman za tortilje i sendvice. Edited February 15, 2015 by *edited by mod
James Marshall Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ima u zdravoj hrani susenih wakame koliko hoces. Stavis u vodu i razvuce se onoliko :) Probao sam jednom dvaput u nekom restoranu u Grčkoj da ih sam ubacim u miso supu - bogte koliko ono naraste, od tri komadića veličine parčića duvana iz cigarete narastu i zauzmu pola činije :D
ajgor Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Prodaju li se u našim krajevima pakovane pržene hlebne kuglice kao dodatak za supe i čorbe, nešto kao gotovanska varijanta krutona? To su nekad daaavno prodavali Slovenci, valjda "Zlate kroglice" ili neko slično ime.
sandine Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Prodaju li se u našim krajevima pakovane pržene hlebne kuglice kao dodatak za supe i čorbe, nešto kao gotovanska varijanta krutona? To su nekad daaavno prodavali Slovenci, valjda "Zlate kroglice" ili neko slično ime. Imas u vecim Maxijima ovo Potrazi na odelu grickalica,cipsa itd.
zoki Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Prodaju li se u našim krajevima pakovane pržene hlebne kuglice kao dodatak za supe i čorbe, nešto kao gotovanska varijanta krutona? To su nekad daaavno prodavali Slovenci, valjda "Zlate kroglice" ili neko slično ime.Ima i u hlebu & kiflama
darling Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 hagendaz u maksiju 350 dinara. istice mu rok 28. marta.
kobni zelaya Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Pozdrav narode, evo mene opet došao sam u posjed nekih simpa sastojaka za japanske supe (soba i udon nudle, miso pasta i tofu), elem, trebaju mi savjeti, imaju li gdje vakame alge da se uzmu, kao i preporuke za kozice ili losos. Zahvalan unaprijed Alge uzimam samo kod kineza u bloku, pošto su ove koje se prodaju po radnjama zdrave hrane besmisleno skupe. Prvo ih vrlo kratko ispereš vodom, pa staviš malo u hladnu vodu da tamo porastu. Onda staviš u supu tek. Inače, pretpostavljam da znaš, ali za svaki slučaj - miso pastu stavljaš kašičicom u tanjir već gotove supe i tamo mešaš. Ako skuvaš miso pastu u supi ubijaš one dragocene enzime koji poboljšavaju crevnu floru, što je najbitnija stvar kod miso paste, valjda. :)
katamaran Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Jel ima negde Imlek Pekorino? Kolko je Pekorino u Veru? www.mojakupovina.rs/content/imlek-pecorino-ovčji-sir-za-rendanje-0
Аврам Гојић Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Baš ga dugo nisam video. Pretpostavljam da je, u skladu sa domaćim standardima poslovanja, povučen zato što ima odličan odnos cene i kvaliteta, i jako se dobro prodavao.
katamaran Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Vidim da ga ima u Maxi online prodavnici. Pogledacu u par lokalnih al nisam preveliki optimista.
ljakse Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Ne znam gde da stavim, ni da li je bilo, pa aj ovde. Ima Silbo diskont malo iznad ugla Birčaninove i Kralja Milutina, radnjica koja radi do 4 radnim danom, subotom do 2. Gvirnuo juče kroz izlog pošto sam zakasnio, recimo da Zanetijev grana padano košta 500 kinti, u odnosu na 750 u Maksiju. Neki masdam je 950, u odnosu na otprilike 1150 u Rodiću, i tako dalje.
Recommended Posts