Vapad Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 hm, ja to kupovao na merenje kod onih što valjaju zdravu hranu kao pomelo, ljepo je dok se ne isuši...papaja i ananas bolji
Haralampije Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 brate prodali ti suseni krastavac ko divlji limun o bogo mili i to morski
ivy Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) liči na ručno seckane mentol bombone tezga je u uglu 45i - ka savi. tip drži lešnike, bademe, brusnice i ostalo suvo voće i pečurke nadam se da je jasnije :) to se onda kaze usecereni...stagod a ne suseni Edited February 2, 2015 by ivy
gospa buba Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 liči na ručno seckane mentol bombone tezga je u uglu 45i - ka savi. tip drži lešnike, bademe, brusnice i ostalo suvo voće i pečurke nadam se da je jasnije :) aaa, onda to ima moj diler suvog voca na zemunskoj. ce proverim, tenks :) aaa, onda to ima moj diler suvo
morgana Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 to je limeta, vrhunska stvar. cijena ide do 600 din. jako grickabilno, 100 g mi ode bez problema u jednoj turi.
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) ja: "limeta?" prodavac: "neee, divlji limun" ja: " " prodavac: "da, da, baš divlji limun" ja: "pakuj 100gr" Edited February 2, 2015 by kud u maglu Simoviću
morgana Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) ok, nema smisla da kontriram a i nije bitno, super je sta god da je. a limeta je :D isto kupujem/narucujem na pijaci u 44om bloku ludilo kako je dobro, i vise nego orancini koje prozdirem vec decenijama Edited February 2, 2015 by morgana
duda Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 imal' ovo negde kodnas ? mnogo dobro korisno, osvežavajuće i bez kalorija
Frank Pembleton Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Sta je bre ovo?Granule za preciscavanje bunarske vode?
duda Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 jes al' ne za prečišćavanje bunara nego pretrpanog želudca soda bikarbona u granulama, sa ukusom limuna 1 vr'
Haralampije Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 da se to onda napraviti u kucnoj radinosti
duda Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) ma ne može da bude ovakvo, ne verujem i od koje sode bi se to pravilo ? ova što se prodaje po samoposlugama navodno nije baš za konzumaciju jer sadrži aluminijum dakle ostaje samo ona apotekarska u tabletama Edited February 7, 2015 by dùda
Frile Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 tek sad vidim da soda bikarbona i prašak za pecivo nisu ista stvar
Frank Pembleton Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ma ne može da bude ovakvo, ne verujem i od koje sode bi se to pravilo ? ova što se prodaje po samoposlugama navodno nije baš za konzumaciju jer sadrži aluminijum dakle ostaje samo ona apotekarska u tabletama A šta postoji neka koja se kupuje u apoteci?Ta je sigurnija što se tiče kvaliteta? Tek tako traži se u apoteci soda bikarbona? Svašta ja ne znam o tim apotekama!
Recommended Posts