February 2, 201510 yr hm, ja to kupovao na merenje kod onih što valjaju zdravu hranu kao pomelo, ljepo je dok se ne isuši...papaja i ananas bolji
February 2, 201510 yr liči na ručno seckane mentol bombone tezga je u uglu 45i - ka savi. tip drži lešnike, bademe, brusnice i ostalo suvo voće i pečurke nadam se da je jasnije :) to se onda kaze usecereni...stagod a ne suseni Edited February 2, 201510 yr by ivy
February 2, 201510 yr liči na ručno seckane mentol bombone tezga je u uglu 45i - ka savi. tip drži lešnike, bademe, brusnice i ostalo suvo voće i pečurke nadam se da je jasnije :) aaa, onda to ima moj diler suvog voca na zemunskoj. ce proverim, tenks :) aaa, onda to ima moj diler suvo
February 2, 201510 yr to je limeta, vrhunska stvar. cijena ide do 600 din. jako grickabilno, 100 g mi ode bez problema u jednoj turi.
February 2, 201510 yr ja: "limeta?" prodavac: "neee, divlji limun" ja: " " prodavac: "da, da, baš divlji limun" ja: "pakuj 100gr" Edited February 2, 201510 yr by kud u maglu Simoviću
February 2, 201510 yr ok, nema smisla da kontriram a i nije bitno, super je sta god da je. a limeta je :D isto kupujem/narucujem na pijaci u 44om bloku ludilo kako je dobro, i vise nego orancini koje prozdirem vec decenijama Edited February 2, 201510 yr by morgana
February 7, 201510 yr jes al' ne za prečišćavanje bunara nego pretrpanog želudca soda bikarbona u granulama, sa ukusom limuna 1 vr'
February 7, 201510 yr ma ne može da bude ovakvo, ne verujem i od koje sode bi se to pravilo ? ova što se prodaje po samoposlugama navodno nije baš za konzumaciju jer sadrži aluminijum dakle ostaje samo ona apotekarska u tabletama Edited February 7, 201510 yr by dùda
February 8, 201510 yr ma ne može da bude ovakvo, ne verujem i od koje sode bi se to pravilo ? ova što se prodaje po samoposlugama navodno nije baš za konzumaciju jer sadrži aluminijum dakle ostaje samo ona apotekarska u tabletama A šta postoji neka koja se kupuje u apoteci?Ta je sigurnija što se tiče kvaliteta? Tek tako traži se u apoteci soda bikarbona? Svašta ja ne znam o tim apotekama!