January 11, 201510 yr Tamo na kraju gde je voce i povrce.levo od povrca,Bilo je uvek bosiljka,nane,ruzmarina,..... Hvala. Bas cu da pogledam sledeci put.
January 11, 201510 yr kad pomenuste začine, u Čumiću otvoren spiceupshop. Nemam pojma šta ima, samo sam video u prolazu
January 11, 201510 yr Kad se pre godinu dana otvarao Univer na Banjici, dosta dugo je bilo crvenih pomorandži. Je li ih neko možda video ovih dana?
January 14, 201510 yr Nema ih još uvek, ali zato imajustandardno dobre španske pomorandže . U Maksiju ima žuti kivi, meni je bolji od zelenog (osim za voćne salate). Pretpostavljam da se već duže vreme nalazi na tržištu, ali sam ga probala tek pre nekoliko dana.
January 25, 201510 yr u univeru zuti nar ,nemam pojma gde jos ima skroz neugledno izgleda,kao nedozreli obicni i nikako je marketingovan ali je mnoogoo blazeg ukusa od crvenog i sladji
January 31, 201510 yr otvorila se prodavnica začina u cumicevom sokacetu i zove se spiceup. ne znam kakve su im cene jer sam dobio na poklon khmeli suneli ali deluje mi da bi mogli imati još zanimljivih stvari
January 31, 201510 yr +1 :) kad pomenuste začine, u Čumiću otvoren spiceupshop. Nemam pojma šta ima, samo sam video u prolazu
January 31, 201510 yr E jbg :D bar je u istom mesecu :) sad gledam po sajtu i ne deluju mi skupo uzevši u obzir da su sve to začini koji duže traju.
February 2, 201510 yr Jel ima u Beogradu Podravkinih Milaneza? http://www.podravka.hr/proizvod/spageti-milaneze/ Edited February 2, 201510 yr by katamaran
February 2, 201510 yr na pijaci u 44om ima da se pazari sušeni divlji limun, sjajna zobalica pre kafe i uz istu e 400din Edited February 2, 201510 yr by kud u maglu Simoviću
February 2, 201510 yr na pijaci u 44om ima da se pazari sušeni divlji limun, sjajna zobalica pre kafe i uz istu e 400din kako cu to da prepoznam, kad se kao odluchim da trazim?
February 2, 201510 yr liči na ručno seckane mentol bombone tezga je u uglu 45i - ka savi. tip drži lešnike, bademe, brusnice i ostalo suvo voće i pečurke nadam se da je jasnije :) Edited February 2, 201510 yr by kud u maglu Simoviću