djeneralche Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Badem, beograd->google->facebook Link to comment
Lezilebovich Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Hintuj malo bliže lokacije, gde je to tačno? jedan je baš na zelenjaku, preko puta stanice sa koje kreću 75,71,67. Link to comment
halloween Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 U Rodi na NBgd Monini mulje 750 ml 700 din, uz to se dobija za dž svetli salatni preliv Ponti. Link to comment
boshoku Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 to je dojajna cena, hvala (kakav je ovaj dresing?) Link to comment
halloween Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Nije loš, puna cena mu bude i preko 500 din, ali ga slabo kupuju pa često biva na sniženjima oko 350 din. Link to comment
ivy Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 u Metrou mulje Filippo Berio pise extra virgin 1l = 660,00 Link to comment
teacher Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 realno, litar zaista dobrog maslinovog extra virgine ulja, ne može biti ispod 10-15€. razlika između ovog industrijskog što može da se kupi u našim prodavnicama i onog što ja nabavljam sa cresa je tolika da se radi o potpuno 2 drugačije vrste ulja. Link to comment
ivy Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 super, ti si moj idol,ajd sad idi.. <_< ..na cres..po mulje.. <_< Link to comment
banatjanin Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) realno, litar zaista dobrog maslinovog extra virgine ulja, ne može biti ispod 10-15€. razlika između ovog industrijskog što može da se kupi u našim prodavnicama i onog što ja nabavljam sa cresa je tolika da se radi o potpuno 2 drugačije vrste ulja. pa realno u pravu si da vrhunsko ulje ne košta ispod 10 evra, međutim, ne možemo svi - bar ja, da koristimo Belića, Olivini ili Kjavalona svakog dana. ono, istina, ja sad u ormančetu imam četiri različita hcmulja, ali za običnu, svakodnevnu upotrebu koristim pristojna industrijska ulja, među kojima je narečeni Filipo Berio zaista ozbiljan mamojeb - odnosno, ozbiljno bolji od svakog domaćeg dalmatinsko - crnogorskog oksidisanog i užeglog sranja koje papcima ovde šalje tečin drug iz Makarske i Ulcinja isto tako, veoma su upotrebljivi, ukusni i dobri Da Cecco i ono maslinovo ulje koje je Metroova robna marka. na kraju, i da mogu da spucam 2 deci nekog ozbiljnog istarskog ili italijanskog ulja dnevno, bila bi mi ozbiljno žao da ga koristim u kuvanim jelima - za šta su jeftinija ulja sasvim dobra. Edited September 6, 2014 by banatjanin Link to comment
boshoku Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 saglasje jednostavno je šteta u rangu s upotrebom vrhunskih vina u pripemanju hrane Link to comment
Skyhighatrist Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 jedan je baš na zelenjaku, preko puta stanice sa koje kreću 75,71,67. 'Fala lepo. Link to comment
ivy Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 pa realno u pravu si da vrhunsko ulje ne košta ispod 10 evra, međutim, ne možemo svi - bar ja, da koristimo Belića, Olivini ili Kjavalona svakog dana. ono, istina, ja sad u ormančetu imam četiri različita hcmulja, ali za običnu, svakodnevnu upotrebu koristim pristojna industrijska ulja, među kojima je narečeni Filipo Berio zaista ozbiljan mamojeb - odnosno, ozbiljno bolji od svakog domaćeg dalmatinsko - crnogorskog oksidisanog i užeglog sranja koje papcima ovde šalje tečin drug iz Makarske i Ulcinja isto tako, veoma su upotrebljivi, ukusni i dobri Da Cecco i ono maslinovo ulje koje je Metroova robna marka. na kraju, i da mogu da spucam 2 deci nekog ozbiljnog istarskog ili italijanskog ulja dnevno, bila bi mi ozbiljno žao da ga koristim u kuvanim jelima - za šta su jeftinija ulja sasvim dobra. tako je..sasvim solidna konfekcija pa jos po toj ceni za nas sa jeftinijim ulaznicama i bez veze na Cresu .. Link to comment
teacher Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Ne slažem se. Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment
ivy Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 pa blago tebi kad mozes da se ne slazes..ali imaj razumevanja i za nas miseve Link to comment
Recommended Posts