Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Imaju li kore za prolecne rolnice u onoj cuvenoj prodavnici u bloku 70? I postoji li ta prodavnica jos uvek?

• Replies 7.3k
  • Views 701.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

u Merkatoru na popustu 262 din pasta lumaconi (Garofalo), joj kako su lepe!  Našla sam i recept, za sutra.

nikad ni dinara nisam dala tom neprijatelju. fala bogu, sad bih se ozbiljno nervirala :)

nikad ni dinara nisam dala tom neprijatelju. fala bogu, sad bih se ozbiljno nervirala :)

ni ja, ne volim njihov pregust jogurt.

Uh, odličan je meni bio njihov jogurt, a naročito kačkavalj, ali odavno ne kupujem, nema nigde da se nađe ovde kod mene, tako da dugo nisam pomogao Svetolazarevskom kampu.

Ali ovo :lol:

Поред манастира постоје и добротвори СПОК-а од којих се ове године највише истичу млекара „Границе“ из Младеновца, сестра Милица из Сремске Митровице и породица Геринг из Америке.

Три најбоља Airsoft стрелца СПОК-а 2014. били су Ноје из Америке, Василије из Врдника и Димитрије из Новог Сада.

Ha, nisu ti dali medalju, pa ih sad tužakaš? :lolol:

Šta je ovo, pravoslavni prepperi?

pa javi kad ti bude trebao recept  :fantom:

evo ja se javljam :)

pitanje: gde da nađem neprskani limun? (hocu da pravim limončelo)

kod kojotovog dede.

po prodavnicama ne trazi, nema. cak i ovo sto pise bio organik, sto se pojavi s vremena na vreme u merkisu, isto kora nije za jelo.

juce bas mi je jedna dalja rodjaka rekla da njena mama u vojvodjanskom selu gaji limun iz hobija i ne prska ga. znaci, treba da nadjes nekog takvog, a na jesen nadji snabdevaca s jadrana. 

gde i pošto u bg može da se nađe ojster sos ?

Edited by dùda

ima u veru neki u fensi pakovanju i kosta oko 1000 dinara za cini mi se pola litre (a mozda i manje),  kod kineza sigurno ima jeftijije...

ima u veru neki u fensi pakovanju i kosta oko 1000 dinara za cini mi se pola litre (a mozda i manje),  kod kineza sigurno ima jeftijije...

fala  :) 

ima i u merkatoru, cenu ne znajem.

Oko 1100 dinara.