kobni zelaya Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Meni je sve to malo skupo, hteo sam da uzmem smrznute mantije, ali sam shvatio da nisu jeftinije od ispečenih u Pink panteru. Ipak uzeo sam juneću kobasicu koja izgleda kao one najsirotinjskije kobasice, ali ima dosta bolji ukus, to je good bargain, što se mene tiče. Link to comment
Frank Pembleton Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Meni je sve to malo skupo, hteo sam da uzmem smrznute mantije, ali sam shvatio da nisu jeftinije od ispečenih u Pink panteru. Ipak uzeo sam juneću kobasicu koja izgleda kao one najsirotinjskije kobasice, ali ima dosta bolji ukus, to je good bargain, što se mene tiče. Kad smo kod mantija ima ih u pekari na pijaci u bloku 44.Pekara je na onoj strani gde je voce lubenice itd strana ka savi ali unutra. Link to comment
renne Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Folija za pečenje uočena u DM-u, robna marka, 300 dinara Link to comment
Frank Pembleton Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Folija za pečenje uočena u DM-u, robna marka, 300 dinaraJel bese ta folija u merkatoru piše extra strong? Link to comment
ivy Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 kad se stim kako je mirisao sveze samleven mak..bili su oni veliki mlinovi u velikim drzavnim samouslugama usrafljeni za pult..mlin za kafu i mak..pa usluzno mlevenje..a radnja da se izgubis u njoj,od dugmeta,u onih milion malih fiokica u vitrini na zidu, do tepiha i frizidera...obozavala sam da se kacim na tepihe sto su visili sa onih velikih strikova..misim meni je tada tamo sve bilo ogromno i veliko.. Link to comment
halloween Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 obozavala sam da se kacim na tepihe sto su visili sa onih velikih strikova..misim meni je tada tamo sve bilo ogromno i veliko.. O da! Miris novih plastičnih itisona mmmm, za razliku od smrdljivih vunenih... eh, šta zna dete. Link to comment
ajgor Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 mlin za mak? Kupujem-prodajem ih ima na pretek u ponudi, izgleda kao onaj iz mamine fioke. Nemam pojma koliko je cena realna. U ušima mi je još zvuk one opruge na mlinu za kafu u lokalnoj samiški kojim se i poslednji miligram netom samlevene kafe istrese u kesu :) Link to comment
Singer Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Bilo nešto slično/isto, čini mi se, al ja danas otkrih rupu na saksiji. Ima li ovo kod nas i gde? Link to comment
darling Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) nema. kuvaj sam. @ ajgor tenks. mislila sam da je mlin za mak izumro, al prosvrljah netom, ima ih svuda. sto me nervira sto niko ne ume da samelje mak. jebeni bio spajz na kalenicu ima masinu na struju, melju mak pre tobom, al toliko krupno, da je neuporebljiv. ako i nadjem sitno mleven, onda je najcesce uzego. vakumirane mesavine su sranje. vakumirani mak od makrobiotike je dva u jedan, i krupno mleven i uzego. tako da mi nije preostalo nista drugo nego da zavrnem rukave i meljem mak koji su uzgajili moji roditelji. Edited August 27, 2014 by darling Link to comment
yolo Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 u ovim sarajevskim "badem" radnjama sto su se otvorile na zelenjaku i bulevaru ima njihovo pakovanje pakistanskog pirinca pod imenom gameha, pakovano u jarko zute platnene kese sa zipom na vrhu. nisam probao pa ne znam kakav je, poslednji put kad sam kupio nesto slicno upakovano ovde bilo je super. mislim i da je jeftino, oko 100 din. Link to comment
maheem Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 vasa oplevio maxi u nsu. nema kobaja, nema paulanera, nema ni kasirki na kasi, pričaju sa frendicama naslonjene na rafove. popili po Šofera ispred Link to comment
Skyhighatrist Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 u ovim sarajevskim "badem" radnjama sto su se otvorile na zelenjaku i bulevaru Hintuj malo bliže lokacije, gde je to tačno? Link to comment
Recommended Posts