renne Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Hainz halapenjo sos, i hainz habanero naradžasta paprika sos u idei 300 dinara Link to comment
расејан Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Ona mleka u prahu za dohranu beba? Не, обично млеко у праху. Нашла госпоја у Идеаи, где идемо отприлике једном годишње - зајебано за паркирање, а једини је дућан на тој страни улице, па није нешто згодно ни пешке. Ко би рекао да они имају нешто што нико други нема, сваке године кад ме ђаво нанесе туда, видим све исто као и код осталих. Link to comment
katamaran Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Hainz halapenjo sos, i hainz habanero naradžasta paprika sos u idei 300 dinara Ovaj bi mogao da bude ubistven ako je dostojan cilija po kom nosi ime :) Link to comment
banecare1 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 nesto ne mogu da nadjem online supermarket sa asortimanom proizvoda u srbiji. treba mi da vidim koje firme nude majoneze, senf, kecape i slicne fat&oil zdrave proizvode potrosacima. Link to comment
boshoku Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Ovaj bi mogao da bude ubistven ako je dostojan cilija po kom nosi ime :) a ko to jede? koliko znam, "ljuto" ne postoji kao "ukus", već kao bol - umereno, tj u ulju (prevashodno zbog najboljeg začina, češnjaka), kul, sve ostalo, čir u najavi Link to comment
djeneralche Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 nesto ne mogu da nadjem online supermarket sa asortimanom proizvoda u srbiji. treba mi da vidim koje firme nude majoneze, senf, kecape i slicne fat&oil zdrave proizvode potrosacima. http://e-lakolije.rs/ http://online.idea.rs http://shop.maxi.rs/ Link to comment
katamaran Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 (edited) a ko to jede? koliko znam, "ljuto" ne postoji kao "ukus", već kao bol - umereno, tj u ulju (prevashodno zbog najboljeg začina, češnjaka), kul, sve ostalo, čir u najavi Ja jedem :) Kao klinac nisam mogao da smislim ljuto a sad obozavam. Sve je to individualno. Neko moze da zvace habanerose bez ikakvih problema dok ce neko drugi da vristi posle feferonke. Ja za sada nemam iskustva sa tim super ljutim kao sto je habanero ali ih gajim u dvoristu pa ce se i to uskoro promeniti :) Prvo cu ih probati bez membrana i semenki (90% ljutine je tu) pa cu postepeno da eksperimentisem i sa ostatkom. Imam cak 6 plodova za sada. Otpalo mi dvadesetak cvetova kada je zaredjala jesen u avgustu Polako izbijaju novi cvetovi pa ce ih valjda biti jos. Stize mi i scotch bonnet koja je jako slicna. Najgora posledica jedenja ljutog mi je za sada to sto se ponekad oseti dva puta. Na ulasku i na izlasku :) edit: posto pitas ko to jede scotch bonnet je jako slicna sa habanerosima. Potpuno isti nivo ljutine. Edited August 13, 2014 by katamaran Link to comment
darling Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 a jel video neko negde dimljenu ukljevu iz rijeke crnojevica? i dimljenog krapa? bilo u fensi merkatoru, ali nema vec par nedelja. dimljenu ukljevu iz rijeke crnojevica videla sam danas na tezgi na kalenic pijaci. Link to comment
boshoku Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 užasan avatar - asocira na smrdljiva stopala, 42 Link to comment
Frank Pembleton Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Ja jedem :) Kao klinac nisam mogao da smislim ljuto a sad obozavam. Sve je to individualno. Neko moze da zvace habanerose bez ikakvih problema dok ce neko drugi da vristi posle feferonke. Ja za sada nemam iskustva sa tim super ljutim kao sto je habanero ali ih gajim u dvoristu pa ce se i to uskoro promeniti :) Prvo cu ih probati bez membrana i semenki (90% ljutine je tu) pa cu postepeno da eksperimentisem i sa ostatkom. Imam cak 6 plodova za sada. Otpalo mi dvadesetak cvetova kada je zaredjala jesen u avgustu Polako izbijaju novi cvetovi pa ce ih valjda biti jos. Stize mi i scotch bonnet koja je jako slicna. Najgora posledica jedenja ljutog mi je za sada to sto se ponekad oseti dva puta. Na ulasku i na izlasku :) edit: posto pitas ko to jede scotch bonnet je jako slicna sa habanerosima. Potpuno isti nivo ljutine. Ja sve tripujem da je sada kasno da narucujem... Link to comment
katamaran Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 (edited) Da narucujes rasade? U principu jeste ali ima za male pare po pijacama da se kupe neke jako zanimljive. Firmiranih (egzotika od ozbiljnih odgajivaca) verovatno vise nema za ovu sezonu. Sad cu da slikam najnoviju pijacarku. edit: uzeo pre dva dana na pijaci. Patuljasta i prepuna plodova. Ima ih vise nego sto se vidi na slici a neki su vec i zreli Edited August 16, 2014 by katamaran Link to comment
katamaran Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Hainz halapenjo sos, i hainz habanero naradžasta paprika sos u idei 300 dinara U mojoj Idei samo vuster i soja sos. Bice valjda u onoj na Bulevaru. Link to comment
Frank Pembleton Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Danas prolazio bezanijskom u zemunu kad ugledah "sjenicku mesaru" ista tabla kao u poreckoj....Jel sam to ja propustio ili su od skora tu, mnogo mi povoljnije nego ona u Poreckoj... Link to comment
Recommended Posts