maheem Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 u nsu ima na limanskoj pijaci na tezgama dobavljača robe iz mađarske. prevrnuo sam bio ceo grad i ni u jednom marketu nije bilo inćuna. Link to comment
Čutura Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 u metrou ima incuna, i onih umotanih sa kaparima i obicnih Link to comment
*edited by mod Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Bilo u fensi merkatoru belih a ovih obicnih u Metrou. Link to comment
luba Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 a jel video neko negde dimljenu ukljevu iz rijeke crnojevica? i dimljenog krapa? bilo u fensi merkatoru, ali nema vec par nedelja. Link to comment
maheem Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 a jel video neko negde dimljenu ukljevu iz rijeke crnojevica? i dimljenog krapa? bilo u fensi merkatoru, ali nema vec par nedelja. ukljevu rijeke crnojevića baš dugo nisam video. prvi put sam je uzeo na slepo, nisam znao o čemu se radi i kasnije redovno uzimao al su je brzo izbacili sa rafova. probaj ovo ako nisi jer je slično: dimljena papalina, ja je obožavam. ima u maxiju a mislim da ima i u merkatoru. šta je dimljeni krap? Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 carp na engleskom Link to comment
luba Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 ukljevu rijeke crnojevića baš dugo nisam video. prvi put sam je uzeo na slepo, nisam znao o čemu se radi i kasnije redovno uzimao al su je brzo izbacili sa rafova. probaj ovo ako nisi jer je slično: dimljena papalina, ja je obožavam. ima u maxiju a mislim da ima i u merkatoru. šta je dimljeni krap? uuu, hvala! idem ujutru odmah da kupujem. dok ih je bilo u izobilju, obavezno bih pravila onaj namaz sa puterom, spektakl je. Link to comment
renne Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Ima i u Idei, fenomenalne su, meke kao duša i jako sitne. Ja redovno kupujem Link to comment
maheem Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 krap je saran pa znam al sam povezao da pričamo o konzervama pa mi dimljeni šaran u konzervi za češ češ po glavi. rekoh možda nešto drugo je u pitanju. i, je l ima negde dimljenog krapa van cg? koja mu je cena? Link to comment
luba Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 unela sam zabunu, izvinte. bilo je u onoj lopovskoj skvadri u nusicevoj nekad dimljen krap, ali ima neki miris ko uzeglo przeno ulje. kad bih imala teleporter, da me prebaci u rijeku crnojevica dva puta nedeljno, uh. Link to comment
morgana Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 nisam vidjela proizvode rijeke crnojevica vec dugo, ne znam sta je sa njima, bas cu da se raspitam Link to comment
расејан Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 (edited) ... млеко у праху? Не оно "замена за млеко у праху", него баш млеко у праху? У био шпајизу/шпајзу/спајзу (тако се мењао назив на кесама из године у годину) су нам увалили тај лажњак, а из другог пута признали да немају. Ко има? (може Зрењанин и донекле Бг). Edited August 11, 2014 by расејан Link to comment
JakeBlues Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Ona mleka u prahu za dohranu beba? Link to comment
Recommended Posts