katamaran Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Imaju li kore za prolecne rolnice u onoj cuvenoj prodavnici u bloku 70? I postoji li ta prodavnica jos uvek?
halloween Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 u Merkatoru na popustu 262 din pasta lumaconi (Garofalo), joj kako su lepe! Našla sam i recept, za sutra.
Аврам Гојић Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Šta finansirate kupovinom proizvoda mlekare Granice
darling Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 nikad ni dinara nisam dala tom neprijatelju. fala bogu, sad bih se ozbiljno nervirala :)
Аврам Гојић Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 nikad ni dinara nisam dala tom neprijatelju. fala bogu, sad bih se ozbiljno nervirala :) ni ja, ne volim njihov pregust jogurt.
kobni zelaya Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Uh, odličan je meni bio njihov jogurt, a naročito kačkavalj, ali odavno ne kupujem, nema nigde da se nađe ovde kod mene, tako da dugo nisam pomogao Svetolazarevskom kampu. Ali ovo Поред манастира постоје и добротвори СПОК-а од којих се ове године највише истичу млекара „Границе“ из Младеновца, сестра Милица из Сремске Митровице и породица Геринг из Америке.
Skyhighatrist Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Šta finansirate kupovinom proizvoda mlekare Granice Три најбоља Airsoft стрелца СПОК-а 2014. били су Ноје из Америке, Василије из Врдника и Димитрије из Новог Сада. Ha, nisu ti dali medalju, pa ih sad tužakaš?
Nico Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 pa javi kad ti bude trebao recept evo ja se javljam :) pitanje: gde da nađem neprskani limun? (hocu da pravim limončelo)
darling Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 kod kojotovog dede. po prodavnicama ne trazi, nema. cak i ovo sto pise bio organik, sto se pojavi s vremena na vreme u merkisu, isto kora nije za jelo. juce bas mi je jedna dalja rodjaka rekla da njena mama u vojvodjanskom selu gaji limun iz hobija i ne prska ga. znaci, treba da nadjes nekog takvog, a na jesen nadji snabdevaca s jadrana.
duda Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) gde i pošto u bg može da se nađe ojster sos ? Edited August 6, 2014 by dùda
Čutura Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 gde i pošto u bg može da se nađe ojster sos ? ima u veru neki u fensi pakovanju i kosta oko 1000 dinara za cini mi se pola litre (a mozda i manje), kod kineza sigurno ima jeftijije...
duda Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 ima u veru neki u fensi pakovanju i kosta oko 1000 dinara za cini mi se pola litre (a mozda i manje), kod kineza sigurno ima jeftijije... fala :)
nenad Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 gde i pošto u bg može da se nađe ojster sos ? ima i u merkatoru, cenu ne znajem.
Recommended Posts