July 30, 201410 yr Imaju li kore za prolecne rolnice u onoj cuvenoj prodavnici u bloku 70? I postoji li ta prodavnica jos uvek?
August 1, 201410 yr u Merkatoru na popustu 262 din pasta lumaconi (Garofalo), joj kako su lepe! Našla sam i recept, za sutra.
August 1, 201410 yr nikad ni dinara nisam dala tom neprijatelju. fala bogu, sad bih se ozbiljno nervirala :)
August 1, 201410 yr nikad ni dinara nisam dala tom neprijatelju. fala bogu, sad bih se ozbiljno nervirala :) ni ja, ne volim njihov pregust jogurt.
August 1, 201410 yr Uh, odličan je meni bio njihov jogurt, a naročito kačkavalj, ali odavno ne kupujem, nema nigde da se nađe ovde kod mene, tako da dugo nisam pomogao Svetolazarevskom kampu. Ali ovo Поред манастира постоје и добротвори СПОК-а од којих се ове године највише истичу млекара „Границе“ из Младеновца, сестра Милица из Сремске Митровице и породица Геринг из Америке.
August 1, 201410 yr Šta finansirate kupovinom proizvoda mlekare Granice Три најбоља Airsoft стрелца СПОК-а 2014. били су Ноје из Америке, Василије из Врдника и Димитрије из Новог Сада. Ha, nisu ti dali medalju, pa ih sad tužakaš?
August 4, 201410 yr pa javi kad ti bude trebao recept evo ja se javljam :) pitanje: gde da nađem neprskani limun? (hocu da pravim limončelo)
August 5, 201410 yr kod kojotovog dede. po prodavnicama ne trazi, nema. cak i ovo sto pise bio organik, sto se pojavi s vremena na vreme u merkisu, isto kora nije za jelo. juce bas mi je jedna dalja rodjaka rekla da njena mama u vojvodjanskom selu gaji limun iz hobija i ne prska ga. znaci, treba da nadjes nekog takvog, a na jesen nadji snabdevaca s jadrana.
August 6, 201410 yr gde i pošto u bg može da se nađe ojster sos ? ima u veru neki u fensi pakovanju i kosta oko 1000 dinara za cini mi se pola litre (a mozda i manje), kod kineza sigurno ima jeftijije...
August 6, 201410 yr ima u veru neki u fensi pakovanju i kosta oko 1000 dinara za cini mi se pola litre (a mozda i manje), kod kineza sigurno ima jeftijije... fala :)