Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

gde ima da se kupi majin index sendvic?

• Replies 7.2k
  • Views 673.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

rinfuz u štapiću? nikad čuo. to možda znaju cmrljava ili darling...

Kako nikad čuo, jbt, to su naše babe imale uvek, staviš lepo u teglu i vadiš kad treba.

gde ima da se kupi majin index sendvic?

U Staaarom Novom Sadu

imam utisak da je vanila u rinfuzu, preskup ideal za ovdašnje platežne mogućnosti (možda grešim; možda i ima)

skupo, obzirom da su dva štapa preko 300 dinara

ja znam da se vanila na veliko kupuje preko interneta. ako oces urlove, raspitacu se na mom maticnom cro forumu. 

Ajd.

jesam. uglavnom se snabdevaju na engleskom ibeju, kod ovog prodavca, na primer, il kod ovog. neki kupuje ovde.

Fala, sjestro :heart: dakle to su te cifre, jbg. Ništa, pašće narudžba, treba toga u kući.

aj, pa kad krenes u proceduru, javi kako si prosao na carini. ima slucajeva da su kupovali i po 30 stapica za 30 centi, jer nije bilo vise ponuda. ibej je pouzdan izvor za stapice vanile. neki koji su kupovali na veliko su se zalili da relativno brzo hlape, iako ih hermeticki zatvore. zato od njih prave domace vanila paste i ekstrakte. pa javi kad ti bude trebao recept  :fantom:

U Veru imaju zanimljive začine u kvadar pakovanjima. Tamo sam kupio štapove cimeta (grčki proizvođač odnosno paker, logično), i nekako mi je u glavi da su možda imali štapove vanile. Možda vredi proveriti tamo.

Ima u Biospajzu na Kalenicu, štapić 130 dinara.

ima stapica svuda, nije to problem, vec je problem cena. kod nas se kupi jedan i trosi se za sta bas mora. na ibeju kupis kesu i trosis u sve. 

Pa to je oprilike ta cena (£14.99 za 20 komada na beju)...

Msm, isplati se ako kupiš 1000 komada, džak, ili metričku centu, ali za komad-dva-tri...