Vapad Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Atenšn, atenšn. U Univereskportu imaju Hajncov bbq sos. Oko 400 dinara ona boca od 450 grama. Ponavljam apel za papriku. Meni su u Kanjiži pakovali, slatku, ljutu i neke suve začine, vrhunski, bob da me hebe ne znam ko je proizvođač. Tamo na severu barem imamo raje, vidi da ti neko od njih pošalje. P.S. sada sam guglao i našao neku genezu iz Kanjiže koja deluje obiljno, deluje kao da rade online ali traže da se registruje, možda je odatle...
renne Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 U maxiju imaju rumunjske škembiće u pavlaci, kanta od 400g 190 dinara, i još neke čorbe, goveđe, pileće. I zamrznuto začinsko od po 50 grama
*edited by mod Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 rumunski skembici u pavlaci? zvuci kao prava stvar za otrovati se tokom leta.
halloween Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Restoran na poslu ima 2 menija- jedan za doručak, drugi za ručak. Na meniju za doručak povremeno budu škembići u saftu, pa se pitam po kom kriterijumu se to kuvano jelo služi za doručak, a ne za ručak.
ajgor Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Restoran na poslu ima 2 menija- jedan za doručak, drugi za ručak. Na meniju za doručak povremeno budu škembići u saftu, pa se pitam po kom kriterijumu se to kuvano jelo služi za doručak, a ne za ručak. Neki oldskul nutricionista sa literaturom iz sedamdesetih :) Menza u novootvorenoj "Univerzalovoj" poslovnoj zgradi na autoputu je obavezno imala odlične škembiće kao regularnu stavku koja se hasala obično oko pola jedanaest, kako od ekipe iz komercijale tako i među serviserima "Volvoa"i"Atlas Kopka", Nimalo ne sumnjam da je bitan razlog uvrštavanja škembića i fakat da se u matičnoj zgradi firme u Majke Jevrosime na topli obrok išlo u obližnju "Bosnu" koja je imala odličnu kujnu.
boshoku Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Restoran na poslu ima 2 menija- jedan za doručak, drugi za ručak. Na meniju za doručak povremeno budu škembići u saftu, pa se pitam po kom kriterijumu se to kuvano jelo služi za doručak, a ne za ručak. au, sunce ti žarkovo, škembe za dobro jutro! :0.6:
ajgor Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 au, sunce ti žarkovo, škembe za dobro jutro! :0.6: Mudro veli Goran Stefanovski: Gradov posti, gradov pie, gradov dremne, gradov spie, rano utro škembe čorba, posle sekoj svoja borba
ljakse Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 +1. Zapravo, još je teža za želudac od običnih škembića u saftu, pošto ide kilo mleka u recept.
ljakse Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 De u begeu da nađem klasičnu vanilu u štapićima? Je l ima to uopšte sad da se pazari?
Аврам Гојић Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 De u begeu da nađem klasičnu vanilu u štapićima? Je l ima to uopšte sad da se pazari? video neki dan Kotanyi vanilu u štapiću u Univerexportu na Dorćolu. a vanile ima u ovo doba godine, i nije lovostaj još uvek. čuo sam da su na Zlataru neki seljaci uhvatili jato od više hiljada štapića.
ljakse Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Tenks. A je l ima negde da se nađe onako ljudski rinfuz?
Recommended Posts