Aće Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 fala. poslacu kevu da vidi, ja gledo npr u bazarskom maxiju, nisu imali.
katamaran Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Metro? edit: 220 dindzi komad http://catalogues.metro-group.com/metro-katalog/ugostitelji-16/page/2-3 Edited June 17, 2014 by katamaran
katamaran Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) Stigao Univer i u moje selo :) edit: Zorza Klemansoa 19 Mogli su i malo blize ali je ipak walking distance. Na dan otvaranja imaju neku idiotsku akciju da ako pazaris za 2k+ dobijes poklon bon od 500 dindzi koji vredi samo 30.06. ako pazaris za 4k + Edited June 18, 2014 by katamaran
gospa buba Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Stigao Univer i u moje selo :) edit: Zorza Klemansoa 19 Mogli su i malo blize ali je ipak walking distance. Na dan otvaranja imaju neku idiotsku akciju da ako pazaris za 2k+ dobijes poklon bon od 500 dindzi koji vredi samo 30.06. ako pazaris za 4k + chim uvedu kucnu dostavu u tvoje selo, ako vec nisu, necesh morati ni da ustanesh. toplo preporuchujem njihovu dostavu, nema greshke, evo vec godinu i pol dana nas nije videla nikakva veca kupovina sa fizichkim odlazenjem :D
расејан Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Чист пектин? Не џемфикс, фала лепо, тих конзерванса и осталог нисам жељан, него баш чист пектин. И да није на неком одређеном месту у Београду, док ја опет свратим проћи ће вишње, него онако од радњи којих има и у Зрењанину.
Аврам Гојић Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Stigao Univer i u moje selo :) edit: Zorza Klemansoa 19 Mogli su i malo blize ali je ipak walking distance. Na dan otvaranja imaju neku idiotsku akciju da ako pazaris za 2k+ dobijes poklon bon od 500 dindzi koji vredi samo 30.06. ako pazaris za 4k + E ovo je dobra vest.
katamaran Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 chim uvedu kucnu dostavu u tvoje selo, ako vec nisu, necesh morati ni da ustanesh. toplo preporuchujem njihovu dostavu, nema greshke, evo vec godinu i pol dana nas nije videla nikakva veca kupovina sa fizichkim odlazenjem :D Meni su te vece kupovine ritual. Redovno pazarim u Metrou i znam da i oni imaju dostavu al nije to to :)
gospa buba Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Meni su te vece kupovine ritual. Redovno pazarim u Metrou i znam da i oni imaju dostavu al nije to to :) uh meni je bash to to :)
James Marshall Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Gdje ima brizli da se kupi u Bg, reče mi kasapin u Rodi (koja je jedna od najsnabdjevenijih) da ih nije vidio ima 5 godina.
Аврам Гојић Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 ja ih kupovao jedno 3 puta u mesari Nada na Cvetku. ne preporucujem je za druge stvari, ali su dobri u iznutricama
Аврам Гојић Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 apelujem na forumase, pozeljno iz Beograda, da mi daju preporuku za slatku papriku, ali da bude prejebeno dobra, da bude mnogo crvena, intenzivne arome, da bude tako lepa da coveku dodje da je jede kasikom. pazario sam u Bezdanu, idiot, samo jednu kesu paprike koju prodaju u ribarnici Bongo, bolju nisam u zivotu probao, a u Bezdanu nemam nikoga :(
Аврам Гојић Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Atenšn, atenšn. U Univereskportu imaju Hajncov bbq sos. Oko 400 dinara ona boca od 450 grama. Ponavljam apel za papriku.
Recommended Posts