June 17, 201410 yr Metro? edit: 220 dindzi komad http://catalogues.metro-group.com/metro-katalog/ugostitelji-16/page/2-3 Edited June 17, 201410 yr by katamaran
June 18, 201410 yr Stigao Univer i u moje selo :) edit: Zorza Klemansoa 19 Mogli su i malo blize ali je ipak walking distance. Na dan otvaranja imaju neku idiotsku akciju da ako pazaris za 2k+ dobijes poklon bon od 500 dindzi koji vredi samo 30.06. ako pazaris za 4k + Edited June 18, 201410 yr by katamaran
June 18, 201410 yr Stigao Univer i u moje selo :) edit: Zorza Klemansoa 19 Mogli su i malo blize ali je ipak walking distance. Na dan otvaranja imaju neku idiotsku akciju da ako pazaris za 2k+ dobijes poklon bon od 500 dindzi koji vredi samo 30.06. ako pazaris za 4k + chim uvedu kucnu dostavu u tvoje selo, ako vec nisu, necesh morati ni da ustanesh. toplo preporuchujem njihovu dostavu, nema greshke, evo vec godinu i pol dana nas nije videla nikakva veca kupovina sa fizichkim odlazenjem :D
June 18, 201410 yr Чист пектин? Не џемфикс, фала лепо, тих конзерванса и осталог нисам жељан, него баш чист пектин. И да није на неком одређеном месту у Београду, док ја опет свратим проћи ће вишње, него онако од радњи којих има и у Зрењанину.
June 18, 201410 yr Stigao Univer i u moje selo :) edit: Zorza Klemansoa 19 Mogli su i malo blize ali je ipak walking distance. Na dan otvaranja imaju neku idiotsku akciju da ako pazaris za 2k+ dobijes poklon bon od 500 dindzi koji vredi samo 30.06. ako pazaris za 4k + E ovo je dobra vest.
June 18, 201410 yr chim uvedu kucnu dostavu u tvoje selo, ako vec nisu, necesh morati ni da ustanesh. toplo preporuchujem njihovu dostavu, nema greshke, evo vec godinu i pol dana nas nije videla nikakva veca kupovina sa fizichkim odlazenjem :D Meni su te vece kupovine ritual. Redovno pazarim u Metrou i znam da i oni imaju dostavu al nije to to :)
June 18, 201410 yr Meni su te vece kupovine ritual. Redovno pazarim u Metrou i znam da i oni imaju dostavu al nije to to :) uh meni je bash to to :)
June 27, 201410 yr Gdje ima brizli da se kupi u Bg, reče mi kasapin u Rodi (koja je jedna od najsnabdjevenijih) da ih nije vidio ima 5 godina.
June 27, 201410 yr ja ih kupovao jedno 3 puta u mesari Nada na Cvetku. ne preporucujem je za druge stvari, ali su dobri u iznutricama
July 1, 201410 yr apelujem na forumase, pozeljno iz Beograda, da mi daju preporuku za slatku papriku, ali da bude prejebeno dobra, da bude mnogo crvena, intenzivne arome, da bude tako lepa da coveku dodje da je jede kasikom. pazario sam u Bezdanu, idiot, samo jednu kesu paprike koju prodaju u ribarnici Bongo, bolju nisam u zivotu probao, a u Bezdanu nemam nikoga :(
July 6, 201410 yr Atenšn, atenšn. U Univereskportu imaju Hajncov bbq sos. Oko 400 dinara ona boca od 450 grama. Ponavljam apel za papriku.