Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Prava informacija u pravo vreme! 'Fala :thumbsup:

(kod mene 209 din/500 ml)

• Replies 7.2k
  • Views 673.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

u Delezu poludeli.

Premijin balzamiko 179 dinara 250ml, 205 din 500ml.

kod mene u selu 250ml -154din a 500ml -199din :D

A kakav je premijin balzamiko, valja li cemu?

A kakav je premijin balzamiko, valja li cemu?

+1?

Konfekcija, ali solidna, ja ga stavljam u salate, u cveklu, sipam i ne mislim.

Konfekcija, ali solidna.

+1

+1

+1

Konfekcija, ali solidna, ja ga stavljam u salate.

+1

Giros pita negde u centru, a da nije Vero?!

U Vojvode Stepe otvoren "arapski market", nemaju još uvek sve što nameravaju da nabave, ali imaju tablu ispred na kojoj su kredom napisali na srpskom i arpskom hit ponudu- npr. sveža jagnjetina 900 din/kg, leblebija i sl. Ta tabla mi je super! Tek treba da dobiju začine, za sad nemaju ništa ekskluzivno, ali treba pratiti, možda osluškuju potrebe kupaca.

Edited by halloween

dugacka je vojvode stepe, gde otprilike?

Tramv. stanica Petrovačka, sa neparne strane.

fala, overicu kad budem prolazio.

jel ima papaja negde da se kupi u novom sadu? nema u supermarketima, iako sam bio ubedjen da rutinski drze, zajedno sa ostalim tropskim vocem.

jel ima papaja negde da se kupi u novom sadu? nema u supermarketima, iako sam bio ubedjen da rutinski drze, zajedno sa ostalim tropskim vocem.

video u Maxiju (u Narodnog fronta) prošle nedelje