Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Torte i kolači

Featured Replies

pa ovaj kolac moze bez secera..pravim i ja isti taj zuti kolac sa jogurtom i vocem samo sa kokosovim brasnom koje je doduse samo slatkasto i predivno!

dobro je i sa jabukama i cimetom,sa sljivama,kajsijama..

a ovi ti donesu kokosovo brasno na kucu odmah sutradan...meni je tu vise cena postarine diskutabilna al jbga..

http://steviarebaudiana.rs/webshop/termek/59-

• Replies 4.2k
  • Views 404.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Probala malo biznis: napravila oko 120 mafina i dve tepsije mince pies za novogodišnji bazar, doduše kod mene u gradu na domaćem terenu. Četiri vrste mafina: banana/čokolada, tlimu/mak/sir, karam

• Moskva šnit     

• Saher za @bubkka in rođendan

Posted Images

ne moze svaki kolac s nula secera. ima recepata gde je dovoljan secer iz voca il iz cokolade, alkohola, al negde treba. moja misija kao poslasticarke u ovoj dekadi je da iz recepata koje pravim izbacim viskove secera. ono sto mora da ostane, neka ostane, nemam problem s tim.  

+1

pa ovaj kolac moze bez secera..pravim i ja isti taj zuti kolac sa jogurtom i vocem samo sa kokosovim brasnom koje je doduse samo slatkasto i predivno!

dobro je i sa jabukama i cimetom,sa sljivama,kajsijama..

recept na sunce 

recept na sunce 

pa osnovni biskvit je

2jajeta

1dl neke pogodne i prigodne masnoce po izboru

2dl jogurta

zasladjivac po izboru(ja stavim steviju)

4 kasike pravog kokosovog brasna

1/2 praska za pecivo

pece se na 180-200c 35-45min

sve se smucka zajedno...pa onda u to dal rendane jabuke i cimet,dal kakao..moze u kalupe za mafine,moze u pleh..

dal se tako prospe u pleh pa odgore poredjaju kajsije,dal sljive,dal visnje.. za maline,bobicasto i to neznije voce bi trebalo prvo na pola ispeci biskvit pa onda poredjati..

ovo su sa jabukama

2015-05-23-876.jpg

fala, ide u arhivu recepata

odgovara mi jer je bez brašna a pokušaću sa steviom umesto šećera

šta je bolje, da li stevia u tečnom stanju ili u prahu ?

i koja količina otprilike ?

a jel imas pravo kokosovo brasno?

ja imam steviu u prahu neku 100% iz amerike i stavim 3-4 te neke male merice koje sam dobila u pakovanju..drugacije ti ne bih znala reci..a uvek mozes i da stavljas malo pa liznes i tako..

a jel imas pravo kokosovo brasno?

nemam, ali nabaviću

mada je skupo (ovo što si linkovala)

rogač je zakon :)

malo jeste skuplje ali  se dosta sporo trosi..od ove kolicine (4 kasike brasna ) se dobije 13-14 mafina..dosta upija tecnost i bubri pa ga ne treba mnogo za recept..

pravila jamie oliver hazelnut torte. smanjila secer na 70 grama. veri, veri najs, nema ukus domaceg kolaca na koji smo navikli :)

2aank34.jpg

samo nemoj da staviš margarin i neće imati ukus domaćeg kolača na koji si navikla

• 2 weeks later...

Zadovoljan sam :)

11145153_1622285928053080_43656873181135

sta je ovo ispod? :)

To je testo kao za americku pitu, koje sam oblikovao unutar silikonskog kalupa da bude suplje. U sredini se nalazi krem napravljen od obarenih kupina i borovnica, kao i Dukatos grckog jogurta, u koji sam dodao zelatin, kako bih dobio kompaktnu masu. Kada sam to nasuo i ohladio, preko sam stavio jedan sloj voca i stegao pomocu zelea za torte. Nakon toga sam stavio ovu aljkavu cokoladnu glazuru, i dobio novu ideju: zalio sam voce na vrhu cokoladom, i nju iskoristio kao podlogu za novi sloj svezeg voca.

Ovo je kolac o kakvom sanjam kada sam naduvan, da bude apsolutno ispunjen vocem od dna do vrha ali da bude zasitan, da ima i testa i cokolade i svega.

Edited by Грешни Василије

brao za izmisljotinu. treba da je nazoves "aj jos ovo".  :D

:lolol: