May 26, 201212 yr Konačno sam ubo nešto, fala q. Kingsi cepaju, al navijam za Devilse. Daću prognozu malo kasnije.
May 26, 201212 yr maksimalno sam uz devilse u finalu. kakav je brodeur car, chovek je osvajao titule sa neilom brotenom, daneykom, stevensom, richerom i mladim niedermayerom, pa onda 17 godina kasnije evo ga ponovo
May 26, 201212 yr Brodeur u 6, jbt cak i kovalcuk uspeo u playoff-u konacno.IK17 valjda ima sjeban diskus, ali u PO i dalje ima 1ppg.
May 27, 201212 yr Uf, pa što me neko ne podseti putem PM-a da sredim ovo. 'Ajd sad evo. Pregledajte se, ako je nešto pogrešno, greška je i ništa namerno, ispravljam sve. Nadam se da niko nije pokraden.Što se tiče bodova, ovako su osvajani u finalima konferencija (25 za pogođenog pobednika i tačan broj utakmica, 20 bodova za pobednika i 1 promašenu utakmicu ukupno, 15 bodova za tačnog pobednika i dve ili više propuštene utakmice, uključenje posle svake utakmice donosi deset bodva manje):Lrd, Miljenko - 45buffalo bill, Scouser - 25Prlapan, Sundance Kid - 20Ivo Petović - 10 (imao 10 bodova manje zbog prognoze iznete posle prve pobede Kingsa)Ostali nisu izneli prognoze (ili ih ja nisam video)Dopunjena tabela:Lrd, Miljenko - 65Sundance Kid - 50Ivo Petović - 30Prlapan - 30J. R. Cash - 10 buffalo bill - 25 Kralj, Nesh, Zli Gli - 0Za prognozu finala dodaje se po još pet bodova. Dakle, 30, 25, 20. Svaka propuštena utakmica 15 bodova.
May 28, 201212 yr Cepaju Kingsi, ali cepaju i vaši. :) Verujem da su Devilsi bolji, ali nešto mi govori™ da je to TA sezona za LAK.edit Kings u 6. Edited May 28, 201212 yr by Lrd
May 28, 201212 yr Rizikujem da se obrukam, ali što niko ne navodi Kopitara kao potencijalnog MVP-ja? Povređen?NJD u 7.
May 30, 201212 yr Još manje od dva sada ako ima neko da prognozira. Ne mogu da dočekam.Ali bukvalno. :) Tako da ustajem u cik zore, skidam i gledam ujutru na miru. :)