Tale Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Ja bih voleo da probam ono što što keksi krem proizvodi.
Indy Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 niti je isti sastav keksa plazma i plasmon.margaritas ante porcos
Zverilla Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 e do kurca! gde sad da nadjem ovaj plazmon, pa da najzad probam i original keksi - ima li jos koja (dobra) kopija plazmona po svetu (posto njega nikad nigde nisam video)
halloween Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 margaritas ante porcosLatinskim, makar kroz sentence, vladaš bolje nego srpskim jezikom.
Kampokei Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mozda i nisu identicne reci, ali kad vidis da su dva keksa i identicnog izgleda, onda vise nema sumnje da se radi o imitaciji. Ja se jos pitao zasto je Plazma u zapadnim supermarketima "Lane", ali sam, hehe, mislio da je to zbog toga sto rec "plazma" budi svakakve asocijacije koje nece nuzno pomoci prodaji keksa.
Indy Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Latinskim, makar kroz sentence, vladaš bolje nego srpskim jezikom.Bojim se da ti jos uvek imas velikih problema sa citanjem (i razumevanjem napisanog)... a do pisanja (mog ili tvog) dok dodjemo, tu cemo lako. Edited September 6, 2013 by Indy
halloween Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 mislio da je to zbog toga sto rec "plazma" budi svakakve asocijacije Pa to je i suština kad je spor oko zaštite žiga u pitanju.
aram Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 gde sad da nadjem ovaj plazmonpitas ovde pa ti oni kazu, a ima i online
Zverilla Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) pitas ovde pa ti oni kazu, a ima i onlinefala!aaaa, pa ovo se prodaje kao ozbiljna hrana za bebe. mozda ih zato i ne videh po prodavaonicama - gledao sam na pogresnom mestuinace, sajt im je the horror, the horror. Edited September 6, 2013 by Zverilla
Indy Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Pa šta znaju bebe o web dizajnu?Pitanje za keksi krema, kad navrati - jel imaš neki info za NZ čokolade Whittaker's? Kapiram da nisu vrh vrhova, ali su za svakodnevnu potrošnju super (i za svačiji džep).
Luther Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ...plazma keks je izgradio neverovatnu reputaciju, za 40+ godina svog postojanja i dalje se smatra zdravim proizvodom koji je dobar za bebe (nikako, ali bas nikako ovo davati bebama) i za sve ostale kojima je stalo do svoje linije (isto utice na liniju kao i svaki drugi keks)...naravno da je najveci mit kako je plazma "srpski brend" i kako su je nasi genijalci izmislili...potpuno je prekopirana, jedino sto se koriste jeftinije sirovine...drugim recima, plasmon > plazma...Još jedan duboki naklon za sve što je k und k napisao o čokoladi, keksima i nuteli. Ne samo da je to poučno i zabavno napisano već iz tekstova zrače dobronamernost i strpljenje da se nama laicima objasne stvari koje bismo i pored svetog gugla teško ili nikako mogli da pohvatamo.I ako može malo pojašnjenje boldovanog kvota. Da li je to baš toliko loše i zašto?
Dr Arslanagić Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Pozdrav za keksi krema i jedno pitanje: u koju kategoriju spada engleski Thorntons?Unapred zahvalan.
Zverilla Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 keksi je otvorio pandorinu kutiju (keksa) :)
boshoku Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ša te boli uvce koja je "klasa" - ako chocolatier napravi štogod tvome nepcu endorfin-izazivajuće, rang je nebitanja sam se u engleskoj (munchies, jbg ) davio u ovome od thorntons-a:
Recommended Posts