batticuore Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ajoj kakva lutkica od kerića!!!! ja možda vrlo uskoro dobijem zlatnog retrivera, al taj već ima oko godinu dana, hoću 'vako jednog maleckog. moja mama predlaže ime Tufi, ja nemam trenutno mašte, al znam da mi se ne sviđa Silver. ne ide mi uz njega.
Tale Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Ma biće Duško :)Em je k'o duša, em nije stranjsko ime :)
Eidyia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Taman da ću nakuckat svoj prijedlog. Neka, Duško mu skroz pristaje.Inače, ki bombon je.
pt 2.0 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 koji secer od kuceta... vidi samo kako gleda na pola koplja... lici mi na zenu koju odlicno poznajem... ja bih ga zvala Lencuga, od miloste Leni :Dili Toma.da, tomast je... Toma.
Teja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 koji secer od kuceta... vidi samo kako gleda na pola koplja... lici mi na zenu koju odlicno poznajem... ja bih ga zvala Lencuga, od miloste Leni :D ili Toma.da, tomast je... Toma.Lepo je ime Leni,lepo je i Tomi.Duki,Dino.Ne treba psima davati ta imena sa puno suglasnika, ili duga imena kao taj Milutin.Tako me uchili u psecoj skoli. Moj pas se zove Otelo, ali sam ga ja u skoli zvala Otikada sam kao vezbala s njim. I dalje ga zovem Oti. U Zajecaru ga zovu Otto
Lloyd Wyman Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 meni su ti retriveri, labradori, dalmatinci i slicni skroz fegetski psi, pa bi mogao da se zove fegi.da je u pitanju neka doga, bernardinac, sarplaninac, kavkazac, nju faundlender, definitivno bi trebao da se zove dobrivoje.
korindjar Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 imam kera koji se zove malisa. imam jos i zucu, bobija i srecka. pre toga sam imao skroz crnog vucjaka koji se zvao vucko.:lol:Fali ti Dzeki i odradio si sva standardna avlijanerska imenainace, meni je dzeki univerzalno ime za psa. 'jel to tvoj dzeki?', 'bas ti je lep dzeki', 'a kako se zove dzeki?'...
lostfanforever Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sva moja originalnost je ispoljena na imenu mog psa. dzoni. al bas mu stoji :D
Recommended Posts