Evi Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 (edited) Dobro bre, ti stvarno mislish da popa treba pustiti da i dalje prebija ljude? U chemu je problem?Ma ne, nema tu šta on više da se pusti, snimak je izašao, popovo se sad zna. Ali znalo se šta čovek radi i pre, al nije bilo snimka, a ni interesovanja bilo koga da se institucija stavi u neke našminkanije okvire tipa više osoblja, manje potrebe za čeličnom disciplinom u vidu teškog prebijanja i sl. A da se korist iz tog mesta i dalje izvlači. Sve sa popom.I pizdim, jer niko nema mentalni problem sa tim da sad u bar 90% svih psihijatrijskih ustanova u Srbiji mlate pacijente. Umesto da se sad dreka digne na to, i da se pokuša da se stanje tu malo popravi, jer mnogo ne može bez većih para, mi ćemo da čekamo sledeći snimak, pa ćemo to mesto ili krilo da zatvorimo, otpustimo šefa smene 3a, tako nešto, i sve fajn.Imaš moj poduži post gore, da se ne ponavljam, pa ti sam reci ima li neki problem. Ili je sad kad smo popa sklonili sve ok.Edit: E da, i super mi je kako se ignorišu potrebe ljudi da sklone nekud tu svoju decu. Ma šta bre, odakle njima pravo da ih daju tom ludaku što prebija svoje štićenike? Umesto da im daju ljubav koja im treba, a ionako su, neko napisa ovde, sami svoju decu doveli do igle. Edited May 22, 2009 by Evi
cedo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ma ne, nema tu šta on više da se pusti, snimak je izašao, popovo se sad zna. Ali znalo se šta čovek radi i pre, al nije bilo snimka, a ni interesovanja bilo koga da se institucija stavi u neke našminkanije okvire tipa više osoblja, manje potrebe za čeličnom disciplinom u vidu teškog prebijanja i sl. A da se korist iz tog mesta i dalje izvlači. Sve sa popom.I pizdim, jer niko nema mentalni problem sa tim da sad u bar 90% svih psihijatrijskih ustanova u Srbiji mlate pacijente. Umesto da se sad dreka digne na to, i da se pokuša da se stanje tu malo popravi, jer mnogo ne može bez većih para, mi ćemo da čekamo sledeći snimak, pa ćemo to mesto ili krilo da zatvorimo, otpustimo šefa smene 3a, tako nešto, i sve fajn.Imaš moj poduži post gore, da se ne ponavljam, pa ti sam reci ima li neki problem. Ili je sad kad smo popa sklonili sve ok. Naravno da nije, kao i mnogo stvari na Balkanu. To shto se ovde stvari ne odvijaju onoliko brzo kako bi neki od nas zheleli nije razlog za opravdavanje ili davanje bilo kakove pozitivne ocene samom dogadjaju. I mi smo sami krivi shto se stvari ne odvijaju brzhe. Treba izvuci pouke i napraviti korake u pravom smeru. Od nas/drushtva zavisi.Nalazhenje opravdanja nije reshenje a kamo li kretanje u pravom smeru.Kazhnjavanje popa, sa druge strane, jeste kretanje u pravom smeru.
Mr.Smith Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A u međuvremenu, u međuvremenu treba narkomane lečiti kao na zapadu, i ti isti narkomani treba da od porodice dobijaju ljubav i podršku. I treba pohapsiti lopove koji kradu državne pare.a nas dvoje cemo se uhvatiti za rucice i otskakutati ka zalasku sunca, a, Evi? ... mislim, ja sam pokusao da objasnim gde smo mi (ciga sa taljigama), gde je zapad (shiny kamion, beep, beep...) ... pa sta reci kada jebeni Bajec salje dopis da je pacijentima zabranjeno da donose lekove od kuce, vec da smeju da se koriste samo lekovi koje posalje centralna apoteka ... a na odeljenju imas tri leka, ne racunajuci aspirin ... koji bre zapad? dvanaest pacijenata u sobi sa deset kreveta? jedna sestra na 10 pacijenata, jedan psiholog na 100 pacijenata? ali, to su stvari koje placljivce sa osetljivim stomacicima ne dodiruju, sve dok se ne vidi na TV-u pop sa lopatom, sve je OK, podnosljvo je ... sve dok se nekom drugom desava, sve dok me nista ne kosta, sve dok mogu da se proseravam bez posledica na forumu, podnosljivo je ... i da konacno zavrsim, vise necu, scouts hononor - friggin' liberals
Evi Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Naravno da nije, kao i mnogo stvari na Balkanu. To shto se ovde stvari ne odvijaju onoliko brzo kako bi neki od nas zheleli nije razlog za opravdavanje ili davanje bilo kakove pozitivne ocene samom dogadjaju. I mi smo sami krivi shto se stvari ne odvijaju brzhe. Treba izvuci pouke i napraviti korake u pravom smeru. Od nas/drushtva zavisi.Nalazhenje opravdanja nije reshenje a kamo li kretanje u pravom smeru.Kazhnjavanje popa, sa druge strane, jeste kretanje u pravom smeru.Ne slažem se. Dok roditelji govore ovakve stvari ja sam za Crnu Reku. Pa kad im napravimo bolju alternativu, onda katanac. http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Rod...tinanje.sr.htmlСлична је прича и Новосађанке Катарине Ристић, која каже да се у свом послу свакодневно сусреће са младићима и девојкама који због дроге брзо завршавају на гробљу и додаје ,,захваљујући овом центру моје дете је међу живима и ако се он затвори то је наша пропаст, јер држава нема алтернативу”.A italic me podseti na one nadahnute govore američki predsednika, bez zajebancije. Npr ono sa ne pitaj šta država može da uradi za tebe i sl. Jako, jako lepo napisano.
cedo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ... mislim, ja sam pokusao da objasnim gde smo mi (ciga sa taljigama), gde je zapad (shiny kamion, beep, beep...) ...Prihvatanje realnosti ce nas ostaviti tu gde jesmo. Shmekeru. I od sada pishi friggin' liberals - cedo.
henrik larsson Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ne slažem se. Dok roditelji govore ovakve stvari ja sam za Crnu Reku. Pa kad im napravimo bolju alternativu, onda katanac. http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Rod...tinanje.sr.htmlA italic me podseti na one nadahnute govore američki predsednika, bez zajebancije. Npr ono sa ne pitaj šta država može da uradi za tebe i sl. Jako, jako lepo napisano.Bravo.Put your money where you mouth is, veruj popovima, Politici i pravoslavlju.
Evi Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 a nas dvoje cemo se uhvatiti za rucice i otskakutati ka zalasku sunca, a, Evi? ...da, zajedno sa zekama...mislim, ja sam pokusao da objasnim gde smo mi (ciga sa taljigama), gde je zapad (shiny kamion, beep, beep...) ... pa sta reci kada jebeni Bajec salje dopis da je pacijentima zabranjeno da donose lekove od kuce, vec da smeju da se koriste samo lekovi koje posalje centralna apoteka ... a na odeljenju imas tri leka, ne racunajuci aspirin ... koji bre zapad? dvanaest pacijenata u sobi sa deset kreveta? jedna sestra na 10 pacijenata, jedan psiholog na 100 pacijenata? ali, to su stvari koje placljivce sa osetljivim stomacicima ne dodiruju, sve dok se ne vidi na TV-u pop sa lopatom, sve je OK, podnosljvo je ...da, fantastičan je taj fenomen kamere, bar deset puta sam pomenula psihijatrijske ustanove gde sad, u ovom trenutku, najstaršnije mlate nesrećnike. Ništa, nema kamere. Ma niko ni da se iznervira i kaže mi da zavežem više sa psihijatrijom, te rečenice su nevidljive...sve dok se nekom drugom desava, sve dok me nista ne kosta, sve dok mogu da se proseravam bez posledica na forumu, podnosljivo je ... i da konacno zavrsim, vise necu, scouts hononor - friggin' liberals Pa u svari, i mene je sad sramota što ovoliko napisah na glupom forumu o tome, dok neki ljudi tamo, koji ionako žive u hororu sad imaju još jedan horor nad glavom, ukidaju im nešto što im je u Srbiji izgleda bila jedina opcija. Pročitajte izjave onih ljudi u Politici, nek ostane negde u malom mozgu.Ma forum je da se lepe slikice cipelica, frizurice, haljinice. Što mi moj best friend rekao leptirići šarenići stvari, a ne ovako teške stvari sa kojima u realnom životu pojma nemam šta bih radila da pomognem.
cedo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) Ne slažem se. Dok roditelji govore ovakve stvari ja sam za Crnu Reku. Pa kad im napravimo bolju alternativu, onda katanac. A italic me podseti na one nadahnute govore američki predsednika, bez zajebancije. Npr ono sa ne pitaj šta država može da uradi za tebe i sl. Jako, jako lepo napisano.Nisam ni ja protiv Crne Reke, ali jesam protiv popa i svega neprihvatljivog shto on predstavlja u Crnoj Reci, ako je to moguce. Ako nije, ja sam za katanac. U svakom sluchaju drzhava/drushtvo mora da umesha svoje prste.Hvala. Edited May 23, 2009 by cedo
teacher Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 da, zajedno sa zekama...da, fantastičan je taj fenomen kamere, bar deset puta sam pomenula psihijatrijske ustanove gde sad, u ovom trenutku, najstaršnije mlate nesrećnike. Ništa, nema kamere. Ma niko ni da se iznervira i kaže mi da zavežem više sa psihijatrijom, te rečenice su nevidljive...Pa u svari, i mene je sad sramota što ovoliko napisah na glupom forumu o tome, dok neki ljudi tamo, koji ionako žive u hororu sad imaju još jedan horor nad glavom, ukidaju im nešto što im je u Srbiji izgleda bila jedina opcija. Pročitajte izjave onih ljudi u Politici, nek ostane negde u malom mozgu.Ma forum je da se lepe slikice cipelica, frizurice, haljinice. što mi moj best friend rekao leptirići šarenići stvari, a ne ovako teške stvari sa kojima u realnom životu pojma nemam šta bih radila da pomognem. Ova poslednja dilema ti nije smetala da podržiš kikove u bradu.
henrik larsson Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) Može ako je tuđe dete u pitanju. U tom slučaju su ljudi uvek pametni i imaju rešenje. Ako Politika kaže da je to ok, onda nema spora. Edited May 23, 2009 by henrik larsson
cedo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bravo.Jel to i ti henriche aplaudirash meni, preko Evi. Ostao si mi duzhan odgovor sinoc. Ili smo sada ok?
boshoku Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 friggin' liberalsdinaroid, antonic, prosvecen, upucen- nezadrziv si bare-cock, smite, y'change y'pace, with a hu'ka style..keep on truckin'.
Dankan Ajdaho Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 da?ja bih rekao da sam probao da budem jasan koliko sam mogao... ko shvati, shvatio je, ko nije, ja bih vam se ovom prilikom zahvalio na paznji ... primecujem ipak da niko od sablaznjenih placljivaca nije volontirao svoje pare ili vreme ... samo prazne reci koje nista ne kostaju a nas dvoje cemo se uhvatiti za rucice i otskakutati ka zalasku sunca, a, Evi? ... mislim, ja sam pokusao da objasnim gde smo mi (ciga sa taljigama), gde je zapad (shiny kamion, beep, beep...) ... pa sta reci kada jebeni Bajec salje dopis da je pacijentima zabranjeno da donose lekove od kuce, vec da smeju da se koriste samo lekovi koje posalje centralna apoteka ... a na odeljenju imas tri leka, ne racunajuci aspirin ... koji bre zapad? dvanaest pacijenata u sobi sa deset kreveta? jedna sestra na 10 pacijenata, jedan psiholog na 100 pacijenata? ali, to su stvari koje placljivce sa osetljivim stomacicima ne dodiruju, sve dok se ne vidi na TV-u pop sa lopatom, sve je OK, podnosljvo je ... sve dok se nekom drugom desava, sve dok me nista ne kosta, sve dok mogu da se proseravam bez posledica na forumu, podnosljivo je ... i da konacno zavrsim, vise necu, scouts hononor - friggin' liberals Samo da potcrtam - teško da ima ičeg lepšeg od džaba laprdanja. Sa izrazitim naglaskom na "džaba". Naročito ako si upoznat sa tematikom ko Marica sa krivim qrcem.
henrik larsson Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) Baš tako. Ko ne zna o čemu se radi, najlakše mu je da pošalje nekog fiktivnog kod popa na tretman, koji je čak i Politika blagosiljala. Edited May 23, 2009 by henrik larsson
assück Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Samo da potcrtam - teško da ima ičeg lepšeg od džaba laprdanja. Sa izrazitim naglaskom na "džaba". Naročito ako si upoznat sa tematikom ko Marica sa krivim qrcem.moram da primetim, gospodin Jovanovic i Evi su do sada samo to i radili - dzaba laprdali o tome kako "placljivi liberali" na forumu nista ne rade po bilo kom pitanju. toliko su zapenili i ponovili stotine kul engleskih fraza da su zaboravili da nam pokazu kako su to oni stavili novac di su im usta.
Recommended Posts