morgana Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 4 minutes ago, halloween said: https://krabel.rs/ Ovde ti je najbolji izbor pozamanterije, raznih dodataka, kopči i dugmadi koji daju originalnost. Samo im je radno vreme bez veze, do 16.30. Odlicno, hvala ti, nisam znala za Krabel
nisam ja Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 https://www.instagram.com/p/CGsco7kiuy5/?igshid=dnnqemgcs4du
gospa buba Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 odlučila sam da ove sezone isključivo šijem umjesto da kupujem, pa dokle stignem. tim prije što sam prošlog ljeta kupila sve aaa sve, iz terapijskih razloga. ako neko vidi valjanu ponudu metraže, nek podijeli info.metraza za narod je italtes, ima stari merkator sprat, ima zvezdina robna kuca zemun u podrumu. mozesh da gadjash sa greshkom na kilo manje komade, ako umesh da procenosh kad je rukav kad je nogavica. mislim da imaju i na metar, a nema shta nema. ostalo isto munze sajonara kod pozorishta i bombaj u cara dushana kod dunavske, oni imaju klasichnu metrazu. ima i zmaj jovina mislim josh bar 2 radnje.zemun je tvoj djir, rekla bih, i u donjoj varoshi mozesh da zavrshish sve.pozamanterija klasika, kaja i maja. kaja kod pozorishta dositejeva mislilm, maja glavna.sent from bubamoto 1
morgana Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 (edited) @gospa buba hvala, srce si nisam u zemunu bila 100 g, taman sad imam razlog bombaj je i u balkanskoj, mislim, bude ponesto kada se probije kroz svadbenomaturske svile i cipke solidni stofovi su na pocetku 29. novembra. par malih radnjica u gradu je izumrlo. Edited October 24, 2020 by morgana
Ras Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Ukoliko dolaziš (ili bilo ko drugi) do Balkanske, skroz dole imaš i pozamanteriju u prizemlju zgradurine na uglu sa A.Geprata.
I*m with the pilots Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Letnje i za sva doba iz jedne radnje koja je, kako pise, propala (ne razumem bas zasto kada su ionako prodavali sve online?), pa sada nudi dosta toga u pola cene. Ima i onih kombinezona (jumpsuit) koje neke od vas vole https://fancyclothings-com.myshopify.com/collections/ausverkauf Jako mi se svidja sto imaju dzepove, iako mi se pola modela ne svidja jer su varijanta do poda ili potpuno bez struka. No, ima sta da se probere. Ako ne nestane dok se vratim uvece kuci, pazaricu ovu
maheem Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Lepa je. Nađi krojača Ima baš mnogo tih online radnji koje se navodno zatvaraju, cenim da je to neka nova marketinška fora.
ivy Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 uuu kakva trance garderoba na sajtu sve bih nosila
I*m with the pilots Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 5 hours ago, maheem said: Lepa je. Nađi krojača Ima baš mnogo tih online radnji koje se navodno zatvaraju, cenim da je to neka nova marketinška fora. To je svakako dobra ideja koju nikada nisam stavila u praksu, jer bih uspela povremeno da nadjem savrsen kroj za mene i onda pazljivo nosila i cuvala te haljine. Uvek sam zamisljala i da su krojaci dosta skupi, imam iskustvo samo sa kracenjem trudnickih pantalona koje me je kostalo 7 evra 4 hours ago, ivy said: uuu kakva trance garderoba na sajtu sve bih nosila Halt! Sajt je izgleda od onih koji varaju, koliko sam istrazila. Bas steta, ovakva haljina sa slike meni jako dobro stoji.
Ras Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 U ormaru Tatjane Dragović (buro247.rs) TIE DYE DRESS | Guess Official Online Store Ova mi se baš dopada! 1
nezvanova Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 a nije ti bas ni neka 'aljina (ma gde je nasa darling, mnogo bre fali....)
nisam ja Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 tu joj je sestra. ustvari... da nije ona klačareva žena? hm... that explains so much. 6
Recommended Posts