nisam ja Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 dragica ionako nosi hijab il kako se već zove ta letnja aljina, mada mislim da se hijab odnosi samo na veo.
morgana Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 (edited) evo vam pt haljina h&m bolji dio asortimana uopste nema u beogradu Edited September 24, 2018 by morgana
nisam ja Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 jebene borosane. sve bi zgadile. mada kreće mi lagana muzika u glavi kad vidim ovu kako se saginje sa metlicom da nešto počisti.
darling Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 18 hours ago, nezvanova said: joj, zeno, blago tebi (ps. cini mi se da si relativno dugo bila na toj restriktivnoj ishrani, svaka cast, bas si karakter!) i dalje sam, samo sto to vise ne dozivljvam ko dijetu, nego ko nacin ishrane, sad jedem tako, i to je to. 18 hours ago, mustang said: a to koja je velicina....jebiga to zavisi od marke. ja idem od xs do large pa ti vidi. od nule do 8! i ja nosim sve, od xs do xl, al ovo u formalnoj odeci s standardom velicine dosta sam se iznenadila u sta stajem. ne bih to rekla za sebe nebitno je, naravno, tek zapazanje... 5 hours ago, nisam ja said: dragica ionako nosi hijab il kako se već zove ta letnja aljina, mada mislim da se hijab odnosi samo na veo. nikab, ja sam nikabija dobra ova pointina aljina. jos da je crna...
nisam ja Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Dijeta=način ishrane. Kod nas termin pogrešno interpretiramo i vezujemo samo za način ishrane kada želimo da smršamo.
darling Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 dakle, zene, gde da kupim hulahopke kvaliteta helanki u smislu gustine tkanja, debljine i izdrzljivosti, a da ipak budu carape? iam jednu kratku haljinu koja odlicno ide na debele hulahopke, al ja ne umem da hodam pristojno, hulahopke spadaju i vide se one crte, i jbga, hulahopke su. a druge strane, kad obucem helanke ne izgleda dobro, jer helanke ne prianjaju, ne rastezu se u duzinu i vode svoju politiku skracivanja nogu jer nemaju stopala. dal postoje helanke koje imitiraju hulahopke, odnosno nesto sto ce mi stisnuti noge i u kojima cu se ja osecati ko da sam u duksi i helankama, a zapravo cu biti u haljinici i carapama? dal uopste da objavim ovo sto se desava u mojoj glavi?!
morgana Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Sto se hulahopki an zeneral tice, Goldenpoint su mi najbolje, ali sam kupovala samo do 100 dena, a ti vjerovatno trazis 200. Nemaju savove, stoje postojano, struk je nizi pa se ne ocrtava na haljinama, ne stezu, milina.
darling Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 hulahopke? aj pogledacu, ne odem nikad dalje od pamucnog programa za spavanje u ojsou. morgana, da 200 dena trazim, a u golden point u zivotu nisam usla, odvratan mi je logo pogazicu svoje principe i pogledacu kad naletim. tenks.
Sara Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 I meni su njihove čarape najbolje, a nisu neke preskupe
halloween Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) @darlingPogledaj i u radnji na Slaviji sa leve strane kad se krene uz Makenzijevu, posle parkinga. Edited December 10, 2018 by halloween
Katikon Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 A protiv spadanja carapa ume bodi da bude od pomoci
ivy Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 On 9.12.2018. at 10:01, darling said: . dal postoje helanke koje imitiraju hulahopke, odnosno nesto sto ce mi stisnuti noge i u kojima cu se ja osecati ko da sam u duksi i helankama, a zapravo cu biti u haljinici i carapama? dal uopste da objavim ovo sto se desava u mojoj glavi?! imaju one helanke sa onim prozudetkom za stopalo ali ne znam gde se to kupuje
Recommended Posts