Jump to content

Letnje haljine

Featured Replies

dragica ionako nosi hijab il kako se već zove ta letnja aljina, mada mislim da se hijab odnosi samo na veo. 

main%5D

evo vam pt haljina

h&m bolji dio asortimana uopste nema u beogradu

Edited by morgana

jebene borosane. sve bi zgadile. mada kreće mi lagana muzika u glavi kad vidim ovu kako se saginje sa metlicom da nešto počisti. 

al evo i kosdžerina fora nešto slično

41151187_148538042753937_574863628934395

On 23. 9. 2018. at 21:23, nezvanova said:

joj, zeno, blago tebi :D

(ps. cini mi se da si relativno dugo bila na toj restriktivnoj ishrani, svaka cast, bas si karakter!)

i dalje sam, samo sto to vise ne dozivljvam ko dijetu, nego ko nacin ishrane, sad jedem tako, i to je to. 

On 23. 9. 2018. at 21:31, mustang said:

a to koja je velicina....jebiga to zavisi od marke. ja idem od xs do large pa ti vidi. od nule do 8! 

i ja nosim sve, od xs do xl, al ovo u formalnoj odeci s standardom velicine dosta sam se iznenadila u sta stajem. ne bih to rekla za sebe :) nebitno je, naravno, tek zapazanje...

On 24. 9. 2018. at 10:41, nisam ja said:

dragica ionako nosi hijab il kako se već zove ta letnja aljina, mada mislim da se hijab odnosi samo na veo. 

nikab, ja sam nikabija :D

dobra ova pointina aljina. jos da je crna... :D

Dijeta=način ishrane. Kod nas termin pogrešno interpretiramo i vezujemo samo za način ishrane kada želimo da smršamo. 

nije pogresno, nego kolokvijalno ;)

• 2 months later...

dakle, zene, gde da kupim hulahopke kvaliteta helanki u smislu gustine tkanja, debljine i izdrzljivosti, a da ipak budu carape? iam jednu kratku haljinu koja odlicno ide na debele hulahopke, al ja ne umem da hodam pristojno, hulahopke spadaju i vide se one crte, i jbga, hulahopke su. a druge strane, kad obucem helanke ne izgleda dobro, jer helanke ne prianjaju, ne rastezu se u duzinu i vode svoju politiku skracivanja nogu jer nemaju stopala. dal postoje helanke koje imitiraju hulahopke, odnosno nesto sto ce mi stisnuti noge i u kojima cu se ja osecati ko da sam u duksi i helankama, a zapravo cu biti u haljinici i carapama? dal uopste da objavim ovo sto se desava u mojoj glavi?! :D

Sto se hulahopki an zeneral tice, Goldenpoint su mi najbolje, ali sam kupovala samo do 100 dena, a ti vjerovatno trazis 200. Nemaju savove, stoje postojano, struk je nizi pa se ne ocrtava na haljinama, ne stezu, milina. 

+1

ponekad i oysho ima dobre.

hulahopke? aj pogledacu, ne odem nikad dalje od pamucnog programa za spavanje u ojsou. 

morgana, da 200 dena trazim, a u golden point u zivotu nisam usla, odvratan mi je logo :D pogazicu svoje principe i pogledacu kad naletim. tenks. 

I meni su njihove čarape najbolje, a nisu neke preskupe

@darlingPogledaj i u radnji na Slaviji sa leve strane kad se krene uz Makenzijevu, posle parkinga.

Edited by halloween

A protiv spadanja carapa ume bodi da bude od pomoci

On 9. 12. 2018. at 9:01, darling said:

. dal postoje helanke koje imitiraju hulahopke, odnosno nesto sto ce mi stisnuti noge i u kojima cu se ja osecati ko da sam u duksi i helankama, a zapravo cu biti u haljinici i carapama? dal uopste da objavim ovo sto se desava u mojoj glavi?! :D

imaju one helanke sa onim prozudetkom za stopalo ali ne znam gde se to kupuje

pantalone-sa-trakama-oko-stopala-moderne

Glossy-shiny-black-women-leggings-step-o