September 24, 20186 yr dragica ionako nosi hijab il kako se već zove ta letnja aljina, mada mislim da se hijab odnosi samo na veo.
September 24, 20186 yr evo vam pt haljina h&m bolji dio asortimana uopste nema u beogradu Edited September 24, 20186 yr by morgana
September 24, 20186 yr jebene borosane. sve bi zgadile. mada kreće mi lagana muzika u glavi kad vidim ovu kako se saginje sa metlicom da nešto počisti.
September 24, 20186 yr On 23. 9. 2018. at 21:23, nezvanova said: joj, zeno, blago tebi (ps. cini mi se da si relativno dugo bila na toj restriktivnoj ishrani, svaka cast, bas si karakter!) i dalje sam, samo sto to vise ne dozivljvam ko dijetu, nego ko nacin ishrane, sad jedem tako, i to je to. On 23. 9. 2018. at 21:31, mustang said: a to koja je velicina....jebiga to zavisi od marke. ja idem od xs do large pa ti vidi. od nule do 8! i ja nosim sve, od xs do xl, al ovo u formalnoj odeci s standardom velicine dosta sam se iznenadila u sta stajem. ne bih to rekla za sebe nebitno je, naravno, tek zapazanje... On 24. 9. 2018. at 10:41, nisam ja said: dragica ionako nosi hijab il kako se već zove ta letnja aljina, mada mislim da se hijab odnosi samo na veo. nikab, ja sam nikabija dobra ova pointina aljina. jos da je crna...
September 24, 20186 yr Dijeta=način ishrane. Kod nas termin pogrešno interpretiramo i vezujemo samo za način ishrane kada želimo da smršamo.
December 9, 20186 yr dakle, zene, gde da kupim hulahopke kvaliteta helanki u smislu gustine tkanja, debljine i izdrzljivosti, a da ipak budu carape? iam jednu kratku haljinu koja odlicno ide na debele hulahopke, al ja ne umem da hodam pristojno, hulahopke spadaju i vide se one crte, i jbga, hulahopke su. a druge strane, kad obucem helanke ne izgleda dobro, jer helanke ne prianjaju, ne rastezu se u duzinu i vode svoju politiku skracivanja nogu jer nemaju stopala. dal postoje helanke koje imitiraju hulahopke, odnosno nesto sto ce mi stisnuti noge i u kojima cu se ja osecati ko da sam u duksi i helankama, a zapravo cu biti u haljinici i carapama? dal uopste da objavim ovo sto se desava u mojoj glavi?!
December 9, 20186 yr Sto se hulahopki an zeneral tice, Goldenpoint su mi najbolje, ali sam kupovala samo do 100 dena, a ti vjerovatno trazis 200. Nemaju savove, stoje postojano, struk je nizi pa se ne ocrtava na haljinama, ne stezu, milina.
December 10, 20186 yr hulahopke? aj pogledacu, ne odem nikad dalje od pamucnog programa za spavanje u ojsou. morgana, da 200 dena trazim, a u golden point u zivotu nisam usla, odvratan mi je logo pogazicu svoje principe i pogledacu kad naletim. tenks.
December 10, 20186 yr @darlingPogledaj i u radnji na Slaviji sa leve strane kad se krene uz Makenzijevu, posle parkinga. Edited December 10, 20186 yr by halloween
December 10, 20186 yr On 9. 12. 2018. at 9:01, darling said: . dal postoje helanke koje imitiraju hulahopke, odnosno nesto sto ce mi stisnuti noge i u kojima cu se ja osecati ko da sam u duksi i helankama, a zapravo cu biti u haljinici i carapama? dal uopste da objavim ovo sto se desava u mojoj glavi?! imaju one helanke sa onim prozudetkom za stopalo ali ne znam gde se to kupuje