darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 i majo se po obicaju prikljucio sveopstem zezanju.
Frau Gabrijela Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 majo, budi drug, pa printskrinuj da i mi vidimo. ☺
pt 2.0 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 minutes ago, darling said: i majo se po obicaju prikljucio sveopstem zezanju. stoposto si prezaštićenoga softvera. link normalno radi. al haljina se tebi ne bi svidela, skroz je retro/klasik. mooozda bi ti se svidela boja i matetijal
Lancia Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 haljina je seksi, prosto te vuce da uvatis za dupe.
Jeremija Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Fina je haljinica, pomalo kurvinjska, ali nema veze...
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 5 minutes ago, pt 2.0 said: link normalno radi. al haljina se tebi ne bi svidela, skroz je retro/klasik. mooozda bi ti se svidela boja i matetijal el vidis koliko me ne poznajes, obozvam wrap aljine
beta Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 haljina je lepa ali možda isuviše seksi za posao zbog dekoltea. mada sam ja isuviše konzervativna po tom pitanju.
Jeremija Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Zezate da dobijate sliku? Kod mene je isto kao i kod Dragane...
pt 2.0 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) 9 minutes ago, beta kentauri said: haljina je lepa ali možda isuviše seksi za posao zbog dekoltea. mada sam ja isuviše konzervativna po tom pitanju. nije veliki dekolte. kao obican V izraz @darling bah, a mislila sam da nije dovoljno avangardna za tebe... Edited September 23, 2018 by pt 2.0
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) imam nekoliko najobicnijih crnih wrap aljina sa razlicitm duzinama rukava od razlicith materijala za razlicite sezone i obozavam ih. a imam i jednu sto sam kupila pre 15 godna u depou americke odece na vilinim vodama na rasprodaji kad su zatvarali za 500 dinara, colour block, geometrijska sara, jako zanimljiva. i dalje je jako volim. u taj wrap kad se obomotam, tu se jednom jedan za mnom cak i okrenuo Edited September 23, 2018 by darling
Lancia Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 1 minute ago, darling said: imam nekoliko najobicnijih crnih wrap aljina sa razlicitm duzinama rukava od razlicith materijala za razlicite sezone i obozavam ih. a imam i jednu sto sam kupila pre 15 godna u depou americke odece na rasprodaji kad su zatvarali za 500 dinara, colour block, geometrijska sara, jako zanimljiva. i dalje je jako volim. u taj wrap kad se obomotam, tu se jednom jedan za mnom cak i okrenuo kako znas¿
Lancia Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 1 minute ago, Bujodrag said: Pa dajte da vidimo haljinu!!! prvo da je osetis. ko Darling.
Recommended Posts