nezvanova Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 21 minutes ago, halloween said: Nije ova haljina za svaku ženu, niti je ova žena za bilo kog muškarca. jedino sa cim se slazem je da je NEKADA ovu haljinu mogla da nosi Liz, Ava, Soraja, Sofija... i taj tip monumentalno lepih zena i da je to tada imalo smisla (mada sam ja i tada vise volela odri, ketrin, birkin, romi i njihovu lepotu i stil) danas to nose zene ne bilo kakvih, vec najodvratnijih muskaraca sveta poput cece i nje (njih dve su bas slican tip)
beyoncé Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 @ peraložač i meni je prva asocijacija za ovu sliku belle! moram da priznam da mi melanija me ta kitrina nije tolika katastrofa od izgleda što se tiče najlepših filmskih hajina, tu mi prvo pada na pamet kirina zelena haljina u atonement
darling Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 23 hours ago, MayDay said: Prekrasna! Darling, ti si sad uklonila sve naslage sala i mogla bi ovakvu haljinu da nosis na Vis. Ne mora žuta, nego ovakav kroj. Ja ću posle mora opet u nalet, pa ću ako budem dobra i ja nekad moći ovakvu haljinu negde. u jes, da odem u njoj na svadbu, pa da mlada presvisne od muke sto nije u epicentru paznje ta haljina je predivna, dopala mi se cim ste je pomenuli prvi put, isla sam da vidim sta je. za moje pojmove pristojnosti ovaj izrez na guzici je predubok, al to se lako sredi. za mene metalik sajni svetloplavo siva. ja sam svoje salo umela da nosim, obukla bih ja njega u ovu haljinu bez problema @halloween kakva je melanija zena, kakav je donald muskarac? on je tesko poremecena licnost, a ona il njegov enabler il njegova zrtva kojoj treba pomoci. svakako si u pravu da se u takvom odnosu ne moze svako upariti.
Lancia Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 7 minutes ago, darling said: u jes, da odem u njoj na svadbu, pa da mlada presvisne od muke sto nije u epicentru paznje ta haljina je predivna, dopala mi se cim ste je pomenuli prvi put, isla sam da vidim sta je. za moje pojmove pristojnosti ovaj izrez na guzici je predubok, al to se lako sredi. za mene metalik sajni svetloplavo siva. ja sam svoje salo umela da nosim, obukla bih ja njega u ovu haljinu bez problema @halloween kakva je melanija zena, kakav je donald muskarac? on je tesko poremecena licnost, a ona il njegov enabler il njegova zrtva kojoj treba pomoci. svakako si u pravu da se u takvom odnosu ne moze svako upariti. Ono jes, ne ide uz duboke gace
darling Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 ne nosim gace, to si me pomesao s nekom drugom forumasicom
Lancia Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 8 minutes ago, darling said: ne nosim gace, to si me pomesao s nekom drugom forumasicom Da, u pravu si, evo lepo mi pise u tefteru, Darling ne nosi gace izvinjavam se.
darling Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 molim. imas srece sto sam velikodusna i oprastam nenamerne greske. da sam neka vestica, leteo bi ti meni po forumu sada, na mojoj metli.
gospa buba Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 dodje chovek na topik o haljinama i misli da se moze tek tako zayebavat sent from bubamoto
slepa živana Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 3 hours ago, gospa buba said: dodje chovek na topik o haljinama i misli da se moze tek tako zayebavat sent from bubamoto ja samo da proverim s mahom da li sam u tefteru pod obilje gaća
Lancia Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Nesto mi ovde prezvrljane neke tufne, leptirici, sta je bre ovo, podseti me
pt 2.0 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 u mom tefteru si bogata naslednica sivog intimissimi darlinginog brusa...
Recommended Posts