Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Host said:

Bas lep triptih. Super su i haljina i cipele i osmeh.

Biki ljubomorna :fantom:

Daaaa!! :-)) 

Posted
47 minutes ago, nezvanova said:

evo svadbarske aljinici! obecala sam vam, kad sve bude gotovo, da cu vam pokazati.

pa eto me u njoj... :D

sve.jpg

cakum pakum :heart:

Posted

super, nezvanova, svaka cast :)

Posted

hvala vam drugari, bas mi je drago da se i vama dopalo moje svadbarsko izdanje :D

cipelice su inace totalno simpa, cudo jedno da sam naletela na njih jer su marke safran i videla sam ih u nekoj levackoj prodavnici koju ne bih nikad posetila da nije bio neki cudan splet okolnosti, odgovarale mi i po boji i po stilu (spic koji daje eleganci izgled i ti interesantni kajsici koje nisam videla ni na jednim drugim cipelicama), stiklica je kao moderna ove sezone ali stabilna i kao da sam na ravnom, djuskala sam posle 6 sati svih protokola, ruckova, vecera...  i najbolje od svega sto su iznutra kozne, a kostale su 2200. dakle, bolje nisam mogla da nadjem. 

a sto se tice biki, znam da bi ona prokomentarisala da sam kao ruska seljancica, tako nasmejana, oblicasta i jedra, ali ko je sisa, zato i ja njoj, preventivno. sve skresem u brk. nikakav njen kiks ne prolazi neprokomentarisan xaxaxa (istina, na njen stajling retko imam komentar, ok je po tom pitanju, sem kad pominje prade, alaje, loubutine i birkinke.. mislim, moze sve i bez pominjanja brendova da prodje. ka obicno reagujem na njeno licemerstvo, snobizam, mainstrim muzicki ukus i prepotentnost, ali na njen stajling, liniju, izgled nemam primedbi iako mislim da npr splića, anica dobra, pa cak i lana imaju vise stila od nje :tongue:

Posted
1 hour ago, nezvanova said:

evo svadbarske aljinici!

sto si srecna i lepa na ovim slikama :)

Posted (edited)

@darling i ti divno izgledaš! i da znaš da si mi se dopadala i pre porođaja

Edited by Ras
Posted

nezvanova mis letnje haljine

:kecman:

Posted

brao nezva. 

i čestitam dragi na prinovi. 

Posted
12 hours ago, Ras said:

@darling i ti divno izgledaš! i da znaš da si mi se dopadala i pre porođaja

2 minutes ago, nisam ja said:

i čestitam dragi na prinovi. 

:laugh:

Posted

Prelepo, nezvanova. Cipelke 😍

Posted
On 2.7.2018. at 1:01, kud u maglu Simoviću said:

nezvanova mis letnje haljine

:kecman:

Samo da potvrdim @ Nezvanova. Nije što je haljina lepa nego što ti stoji ko salivena . Jesi li je šila ili kupila gotovu. Ja sam luda za ovom kombinacijom boja skroz .

Posted

Ovako nasmejana i raspolozena, sve da je ogrnula kamionsku ciradu ili satorsko krilo, izgledala bi sjajno. U haljine se , pak, ne razumem.
Nakloni :)

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk