Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted
Spoiler

apple-2172165_960_720_660x388.jpg

nekoliko flastera i resen problem :nobles:

Posted
7 hours ago, darling said:

zene, kupila sam u naletu ludila&slepila pre par godina crvenu haljinu. kad sam je donela kuci, videla sam da se providi, al mi je bila lepa i nisam je vratila, resicu problem. i evo nekoliko godina kasnije problem nije resen, sta god sam obukla ispod vidi se, a obukla sam ono sto imam, crno, belo i crveno. upomoc, sta da radim? da l da investiram u donji program u boji koze, da l ce onda haljina izgledati ko da se ne providi? 

kupi gaće boje kože i problem rešen. ja imam i nešto boje kože na bratele, kao haljinče ili što bi babe rekle kombinezon, što nosim ispod providnih haljina. ima toga u ojšou. 

Posted

tenks, potrazicu, moram da nadjem nesto tanko, pamucno, letnja je haljina, prozracna, nema puno smisla da je utopljavam novim slojem.

a za musku publiku s teme, nosicu je na golo telo, obrijana :fantom:

Posted
9 hours ago, darling said:

zene, kupila sam u naletu ludila&slepila pre par godina crvenu haljinu. kad sam je donela kuci, videla sam da se providi, al mi je bila lepa i nisam je vratila, resicu problem. i evo nekoliko godina kasnije problem nije resen, sta god sam obukla ispod vidi se, a obukla sam ono sto imam, crno, belo i crveno. upomoc, sta da radim? da l da investiram u donji program u boji koze, da l ce onda haljina izgledati ko da se ne providi? 

Kupi satenski kombinezon u istoj boji za ispod i rešen problem.

Posted

da, ima sad regular kombinezona za ispod da se kupe, ko nekad, ja se iznenadila. sad gde sam se iznenadila, da me ubijesh :isuse:

Posted

sjeti se, mujo, sjeti se :D

fala. probacu prvo s nudom. valjda cu moci da ga upotrebim jos negde. crveni kombinezon, tek to nisam ja. ma ni ova crvena haljina nisam...

Posted
40 minutes ago, darling said:

sjeti se, mujo, sjeti se :D

fala. probacu prvo s nudom. valjda cu moci da ga upotrebim jos negde. crveni kombinezon, tek to nisam ja. ma ni ova crvena haljina nisam...

mujo misli da je neka radnja sa veshovima u zmajovinoj u zemunu preko puta pozorishta tu negde. al provjerice mujo tokom sledece nedelje pa ce da javi. znam da sam stajala zadivljena pred izlogom ko da je 1966 :D

Posted
3 hours ago, darling said:

a za musku publiku s teme, nosicu je na golo telo, obrijana :fantom:

:lolol: al gore ovu feredžu iz avatara

a za kombiné ne odobravam. pa i pre nade macure smo dobro znali šta znači slojevito oblačenje

• 4 weeks later...
Posted

evo svadbarske aljinici! obecala sam vam, kad sve bude gotovo, da cu vam pokazati.

pa eto me u njoj... :D

sve.jpg

Posted (edited)
5 minutes ago, nezvanova said:
evo svadbarske aljinici! obecala sam vam, kad sve bude gotovo, da cu vam pokazati.
pa eto me u njoj... [emoji3]

sve.jpg.e92eb086bbffcae14b247ad43f396f96.jpg

Tesko mi je da zamislim da je neko imao lepsu haljinu od tebe! Skroz si :wub:

Edited by I*m with the pilots
Posted

neskromno cu reci da i nije niko imao lepsu haljinu :D mada, ova nije bas u mom stilu, i tesko da cu je ikada vise nositi ovako (sa patikama hocu) ali eto, odgovarala je vrsti dogadjaja, ambijentu, a meni samo po tipu sare - ja obozavam plavi ombre i sve varijante apstraktnih toniranih plavih sara i imam bas dosta i haljina i tunika, majica, pantalona u tom fazonu i u tim bojama ... :-)

Posted

lepo, lepo. haljina je pun pogodak. odlično ti stoji. ☺

Posted

Jako je lep kroj haljine i jako si lepo izgledala :)

p.s. Nije tema, ali meni se i tvoje cipele baš dopadaju. A ja to za cipele u špic izjavljujem 1.x u životu

Posted (edited)

bas lepo. elegantno, umereno, originalno. boje opustajuce. 

i cipelice skroz okej, fina stikla, odaju udobnost. mada ni jedna stikla nije udobna posle sat vremena...

Edited by mustang
Posted

Video na fejsu i oduševio se još tada