mustang Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) ko partizanka ... samo ti fale oksfordice ili one tango cipele i neka kozna tasna ispod miske da nosis partizanima tajne spise :) a speachless sam za papuche sto je postavila darling. od koga li je ukrala stoljnjak? Edited May 1, 2017 by mustang
pt 2.0 Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 ko partizanka ... samo ti fale oksfordice ili one tango cipele i neka kozna tasna ispod miske da nosis partizanima tajne spise :) nema leka za moj osećaj lepote p.s. ne znam tačno šta su oksfordice. tango cipele su cipele za plesanje tanga? mislim da uz ovu haljinu idu deblje štikle, ko iz 40-ih.
mustang Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) nema leka za moj osećaj lepote p.s. ne znam tačno šta su oksfordice. tango cipele su cipele za plesanje tanga? mislim da uz ovu haljinu idu deblje štikle, ko iz 40-ih. vala stvarno si special :) evo su te kao tango a evo neke oksfordice ...evo jedan od lepsih modela po meni ....fali carobni stampic ko hermiona da zamadjijas :) ...mada tebi to nije potrebno...femme fatale makar ono cudo od darling gore navukla. Edited May 1, 2017 by mustang
pt 2.0 Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 heeeej, pa te tzv. oksfordice sam nosila kao dete, samo smo ih mi zvali lakovane cipele obuće kralj. on je oduvek imao radnju na obilićevom vencu. a ove tango imaju previsoku štiklu za mene. što se tiče estetskog oblikovanja uma - moje heroine iz detinjstva su sve do jedne bile ženski likovi romana agate kristi. da imam gde i da ne privlači pažnju, samo bih se tako oblačila. znači. ne da nema nade za mene, nego neeema nade :D
darling Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 nezvanova, daj link na aljinu koja ti je favorit sezone. ja nikako da naletim na neku da je sanjam...
darling Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 mislim da imam haljinu sezone: zara, 100 posto pamuk, 1590 dinara :D sad jos da je nadjem u radnji...
ordi Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 e, lepa je. javljaj koje boje i veličine gaje jer ja ne bih crnu
darling Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) u jes, pa da sve na forumu budemo u istom kod nas ima i crvena, a vidim po stranim sajtovima da su je njima sasili i u boji intenzivnog senfa. https://www.zara.com/rs/en/trf/dresses/v-neck-dress-c358031p4510531.html Edited May 20, 2017 by darling
ordi Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 ti ćeš već bicepsom iscepati rukave pa će svakako delovati da imamo različite haljine
darling Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 koji biceps, kosulju sam iscepala kombinacijom trapezijusa i latisimus dorsija. u narodu se taj kombo zove siroka pleca :D
ordi Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 tako mi kaži, po narodski :D to ti je sve od boksa, a aljinče je prostrano, ne deluje cepljivo.
mustang Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 mi smo prodali eliptical na koji nisam stala dva puta pa cemo uzeti vrecu za boks :) haljina je okej, idealna za plazu.
darling Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 aaa vreca je super :) moras da kupis rukavice i bandaze, da bi sacuvala ruke. ako neces ici na casove boksa, gleda tutorijale na jutjubu, budi sistematicna i strpljiva, vredna i sve ce doci na svoje. treba da naucis tehniku udaranja da se ne bi povredila, kretanje moras da naucis, i onda udaraj, udaraj, udaraj... ima dosta zadovoljstvine u udaranju vrece iz sve snage.
mustang Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 jedva cekam :) ako imas neke linkove da pogledam, molim te posalji mi :) mozda cu poceti opet konopac po malo da preskacem, nego me jebe kilaza sto ne mogu da je odrzim.
Recommended Posts