Morticia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 (edited) Patriota je normalan covek koji voli svoje prijatelje, porodicu, komsije.. Srbija mora biti zemlja pravoslavnih Srba. Izmedju ostalih aktivnosti, bave se reklamiranjem 1 Kristijana Golubovica koji je primer zdravog i ispravnog zivota, covek je sportista, eeeej! :D (tim recima manje vise) Edited December 17, 2009 by Morticia
hattori Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 prethodne 2 emisije su bile o huliganima i kriminalcima,a ova je izgleda o ludacima.
Eraserhead Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Navijaci prolivali krv od Knina do Prizrena.
Valk Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sve, sve, ali od ovog crva iz Obraza mi se bukvalno i fizički sere!Ovaj ''Naš'' je bar zabavan sa svojim glupostima.
Morticia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Obradovic: Ne moze se Srbija kriviti sto se protivi oduzimanju Kosova. (citaj: paljenju grada, majke za najke i d..)
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ma meni nije jasno zasto ove retarde uopste ista pitaju, sta ima njih da zovu u emisije i pitaju za misljenja. fuj.
Morticia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ma meni nije jasno zasto ove retarde uopste ista pitaju, sta ima njih da zovu u emisije i pitaju za misljenja. fuj.Meni jos manje sto ja ovo uopste gledam Cist mazohizam!Velja, DrKostun & ekipica objasnjavaju™ stvari.Na zalost (ili srecu) odbili su da ucestvuju u emisiji pa samo prikazuju neke njihove ranije izjave.
Morticia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Obradovic objasnjava da je Bris Taton ubijen jer je, izmedju ostalog, iskazivao homoseksualne sklonosti na ulicama Beograda
garcia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Obradovic objasnjava da je Bris Taton ubijen jer je, izmedju ostalog, iskazivao homoseksualne sklonosti na ulicama Beograda ja sam ga razumeo kako žali zbog toga što je ubijen. trebalo je samo da ga teško povrede, valjda.+ vacić dosledno spor.
harper lee Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ne shvatam kako neko moze da gleda ovu ljudsku krpu iz Obraza duze od pet sekundi a da mu se ne prisere. Samo u neverovatno bolesnoj drzavi ovo moze da se pojavi na bilo kojoj televiziji u bilo kojem kontekstu.
Conspirator Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 prethodne 2 emisije su bile o huliganima i kriminalcima,a ova je izgleda o ludacima.Ja sam imao Insajder maraton, sve tri sam večeras odgledao i sad me glava boli.
hattori Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja sam imao Insajder maraton, sve tri sam večeras odgledao i sad me glava boli. ti ces se bas naspavati vecerasobzirom na kolicinu vidjenih spodoba.^_^
Razzmatazz Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ma meni nije jasno zasto ove retarde uopste ista pitaju, sta ima njih da zovu u emisije i pitaju za misljenja. fuj.Pa treba širem građanstvu ilustrovati i dokumentovati o kakvim se kretenima radi. Za slučaj da je neko posumnjao kako iza tih zdravih snaga stoji neki profesor kvantne fizike koji ima neki Plan™.
dillinger Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 (edited) meni je utisak nešto što je rekao onaj debil iz naših - de je b92 optužio da je sa 'vidimo se u čitulji' otkrila omladini kristijana i popularizovala ga. znate šta, na neki način čovek je u pravu. 'vidimo se u čitulji' i dragojevićeve 'rane' su sjajna dela, naravno i ne treba im se bilo šta prigovarati jer nema ta forma neku 'društvenu odgovornost', al ipak način života svojih protagonista jesu makar posredno glorifikovali. i svim ovim debilima najveći idoli su iz ta dva filma. brankica je možda prva, i jedina koja svojim serijalom sve te debile predstavlja u pravom svetlu, onom od koga normalnom čoveku pripadne muka. valjda jer su u fokusu žrtve. Edited December 17, 2009 by dillinger
Recommended Posts