Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Insajder"

Featured Replies

U čemu je fazon- na programu piše da ide Insajder, a ustvari ide Stanje nacije? Jel Insajder ranije emitovan ili šta? :huh:edit: pričam o internetu, da ne bude zabune.

Edited by Joshua

• Replies 1.3k
  • Views 151.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alkoholno vrenje.  Jadranka je Jadranka Joksimović, bivša urednica radikalskog smeća “Velika Srbija”, sada ministarka za evrointegracije. Da ne znaš šta joj je posao pomislio bi da je pevaljka

• Mogao bi da je pita zašto nije dolazila kod njega na N1, a hoće na Insajder.

• znalo se kako ce izgledati intervju, znao je hulja, zato je i pristao da bas sa njom prica, morala je da zna i brankica i da ne pristane da bude kulisa za njegov performans. ona ne deluje kao najostri

Posted Images

aa i ti si u toj nevolji. znaci nema i kraj.

aa i ti si u toj nevolji. znaci nema i kraj.
Bolje sto nemate. Sta ce vam da ovo gledate? Ja cu posle ove emisije biti ponosni vlasnik 1 chira <_<

jebote, kako su ogavni ova dvojica :puke:ovaj iz 1389 je uz to i priglup [nije da mislim da je obrazovac inteligentan, ali ovaj stvano zvuchi kao da nema ni grama mozga]jako tesko gledljivo ovo nocas.

Edited by gervasius twinkleminkleson

jedno naivno pitnanje:zasto na tim utakmicama elitne jedinice policije jednostavno ne utrce u tribine, izgaze troglodite i naprave sarmu od njih?

Pa dajte onda vi što imate uvid- prospite malo žuči i ovde. Ja se već isprogramirala za nerviranje, ne mogu sad na spavanje raspoložena, naopako. ^_^

zar nije jednostavnije naprosto staviti moratorijum na takmicarski fudbal na 5 godina, a kosarkaske utakmice igradi bez publike? ima tu resenja, samo se nema petlje.  

• Author

to sto ti predlazes sigurno nece resiti problem. tako je i sloba slao policiju na njih zato sto su ga pljuvali, pa nije imalo efekta. jedino resenje je hapsiti pocinioce i zavrsavati sudske procese brzo.

Pripadnik krda ''Naši'' tumači Ustav po svom nahođenju. Kakav retos, jbt :wacko:

Ovaj put stvarno socijalna emisija...OK je, što neko reče, za Stanje nacije, ali ode fokus na nešto deseto...

mi smo sebi dali za pravo...:isuse:

Ehej, pa ovaj je veroučitelj i PR Kristijana :lol:

• Author

jel moze neko da mi objasni kakve veze taj pokret 1389 ima sa navijacima. evo, sad vidim da se pominju i Nasi. zasto?

Za ovog je cak i onaj vacic profesor.

jel moze neko da mi objasni kakve veze taj pokret 1389 ima sa navijacima. evo, sad vidim da se pominju i Nasi. zasto?
Nisu tema emisije navijaci nego nemoc drzave.