Jump to content
IGNORED

"Insajder"

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

U čemu je fazon- na programu piše da ide Insajder, a ustvari ide Stanje nacije? Jel Insajder ranije emitovan ili šta? :huh:edit: pričam o internetu, da ne bude zabune.

Edited by Joshua
Posted

aa i ti si u toj nevolji. znaci nema i kraj.

Posted
aa i ti si u toj nevolji. znaci nema i kraj.
Bolje sto nemate. Sta ce vam da ovo gledate? Ja cu posle ove emisije biti ponosni vlasnik 1 chira <_<
Posted (edited)

jebote, kako su ogavni ova dvojica :puke:ovaj iz 1389 je uz to i priglup [nije da mislim da je obrazovac inteligentan, ali ovaj stvano zvuchi kao da nema ni grama mozga]jako tesko gledljivo ovo nocas.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

jedno naivno pitnanje:zasto na tim utakmicama elitne jedinice policije jednostavno ne utrce u tribine, izgaze troglodite i naprave sarmu od njih?

Posted

Pa dajte onda vi što imate uvid- prospite malo žuči i ovde. Ja se već isprogramirala za nerviranje, ne mogu sad na spavanje raspoložena, naopako. ^_^

Posted

zar nije jednostavnije naprosto staviti moratorijum na takmicarski fudbal na 5 godina, a kosarkaske utakmice igradi bez publike? ima tu resenja, samo se nema petlje.  

Posted

to sto ti predlazes sigurno nece resiti problem. tako je i sloba slao policiju na njih zato sto su ga pljuvali, pa nije imalo efekta. jedino resenje je hapsiti pocinioce i zavrsavati sudske procese brzo.

Posted

Pripadnik krda ''Naši'' tumači Ustav po svom nahođenju. Kakav retos, jbt :wacko:

Posted

Ovaj put stvarno socijalna emisija...OK je, što neko reče, za Stanje nacije, ali ode fokus na nešto deseto...

Posted

jel moze neko da mi objasni kakve veze taj pokret 1389 ima sa navijacima. evo, sad vidim da se pominju i Nasi. zasto?

Posted

Za ovog je cak i onaj vacic profesor.

Posted
jel moze neko da mi objasni kakve veze taj pokret 1389 ima sa navijacima. evo, sad vidim da se pominju i Nasi. zasto?
Nisu tema emisije navijaci nego nemoc drzave.