December 17, 200915 yr U čemu je fazon- na programu piše da ide Insajder, a ustvari ide Stanje nacije? Jel Insajder ranije emitovan ili šta? :huh:edit: pričam o internetu, da ne bude zabune. Edited December 17, 200915 yr by Joshua
December 17, 200915 yr aa i ti si u toj nevolji. znaci nema i kraj.Bolje sto nemate. Sta ce vam da ovo gledate? Ja cu posle ove emisije biti ponosni vlasnik 1 chira <_<
December 17, 200915 yr jebote, kako su ogavni ova dvojica :puke:ovaj iz 1389 je uz to i priglup [nije da mislim da je obrazovac inteligentan, ali ovaj stvano zvuchi kao da nema ni grama mozga]jako tesko gledljivo ovo nocas. Edited December 17, 200915 yr by gervasius twinkleminkleson
December 17, 200915 yr jedno naivno pitnanje:zasto na tim utakmicama elitne jedinice policije jednostavno ne utrce u tribine, izgaze troglodite i naprave sarmu od njih?
December 17, 200915 yr Pa dajte onda vi što imate uvid- prospite malo žuči i ovde. Ja se već isprogramirala za nerviranje, ne mogu sad na spavanje raspoložena, naopako. ^_^
December 17, 200915 yr zar nije jednostavnije naprosto staviti moratorijum na takmicarski fudbal na 5 godina, a kosarkaske utakmice igradi bez publike? ima tu resenja, samo se nema petlje.
December 17, 200915 yr Author to sto ti predlazes sigurno nece resiti problem. tako je i sloba slao policiju na njih zato sto su ga pljuvali, pa nije imalo efekta. jedino resenje je hapsiti pocinioce i zavrsavati sudske procese brzo.
December 17, 200915 yr Ovaj put stvarno socijalna emisija...OK je, što neko reče, za Stanje nacije, ali ode fokus na nešto deseto...
December 17, 200915 yr Author jel moze neko da mi objasni kakve veze taj pokret 1389 ima sa navijacima. evo, sad vidim da se pominju i Nasi. zasto?
December 17, 200915 yr jel moze neko da mi objasni kakve veze taj pokret 1389 ima sa navijacima. evo, sad vidim da se pominju i Nasi. zasto?Nisu tema emisije navijaci nego nemoc drzave.