beyoncé Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 buckasti u trikoima i sa svećama sledeći put, to je dobitna kombinacija!
beyoncé Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 1 minute ago, alamo said: još jednom, žao mi je što ti je bilo sranje na koncertu, nadam se da će neki sledeći biti bolji <3 ne brini, meni je bilo zabavno, imala sam druge igračke
alamo Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 pa jedino da host, toni i ja nastupimo akapela. naravno, pre nego što se host usvinji
alamo Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 5 minutes ago, beyoncé said: mislila sam na rozalindu kakvi su mrmoti, ko zna kada će opet da sviraju. ili da završe album. ili bilo šta.
alamo Posted November 21, 2019 Author Posted November 21, 2019 Niška grupa Bohemija predstavlja “Feedback Session” u okviru RadioAparat Live serijala. Odsvirali su četiri pesme s albuma “Nasmeši se i reši se?”: Istine, Kako ja tako ti, O ljubavi i Prolazi vreme. Bohemija je jedan od učesnika festivala Huteneni Fest #3 (Subota 30. novembar), koji se održava u Dom omladine Beograda, zajedno sa Consecration, Milanom Glavaškim i Bernays Propaganda. Više informacija >> https://www.popdepresija.com/?p=8535
alamo Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 Još jedan podsetnik za one koje možda zanima, u subotu je Huteneni Fest #3 u "Amerikani". Sviraju Milan Glavaški, Bohemija, Bernays Propaganda i Consecration. Karte su još danas 1000 (Zaokret, Brod, DOB blagajna, www.tickets.rs), u subotu će biti 1200rsd. 1
alamo Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Pop Depresija & Kišobran predstavljaju HUTENENI HIBRID online festival 27. i 28. mart od 20.00 Nismo prošlog decembra slavili Kišobran rođendan, kao što nismo obeležili na odgovarajući način ni 20 godina Pop Depresije. Zato jesmo okupili neke od bendova i muzičara sa kojima sarađujemo i organizovali smo Huteneni Hibrid – naš dvodnevni online festival. Zamislili smo to kao neke brzo premotovanje unapred, šta je sve moglo da se desi tokom “godine koju su pojeli skakavci” i šta će da se dešava kada se život normalizuje. Tokom tri sata u dva dana za vas sviraju naši prijatelji i fantastični muzičari: Kralj Čačka, Gazorpazorp, Ana Ćurčin i Milena Jančurić, Jan Nemeček, Roza, Umbra, proto tip i Sergio Lounge. Huteneni Hibrid: Dan #01 || Subota 27. mart, 20.00 proto tip Sergio Louge Umbra (u saradnji sa festivalom SAJETA) Roza Huteneni Hibrid: Dan #02 || Nedelja 28. mart, 20.00 Kralj Čačka (u saradnji sa festivalom SAJETA) Gazorpazorp Ana Ćurčin ft. Milena Jančurić Jan Nemeček (u saradnji sa festivalom SAJETA) Artwork: Monika Lang Audio snimatelj, miks i master: Ninoslav Filipović Video snimatelji: Pavle Petrović, Sava Nikolić, Nenad Vujanović Montaža: Nemanja Stojanović, Izvanredni Bob Dizajn svetla, postprodukcija: Izvanredni Bob Produkcija: Kišobran/Pop Depresija Hvala na pomoći u realizaciji HUTENENI HIBRID festivala: SAJETA, Elektropionir, Sprat, Jevrejska opština Beograd. 1
alamo Posted May 8, 2022 Author Posted May 8, 2022 hvala lepo karte su od 9. maja u pretprodaji pa sam mislio onda, da ne smaram dva puta za isto... dodatne informacije su ovde. 2
holden kolfild Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 (edited) vala bas odlicni, sto kaze mercuzzio na koncertnom topiku, i bolje nego u domu omladine. cene mercha super, nadam se da su lepo prosli. proto tip sam prvi put slusao uzivo, i ja vol! ima i iscasenih pop melodija, ima drljanja, ima joy divisiona kad polude, pesnicke crtice pevaca, nastup i bolji od onoga sto ocekujes kad ides prvi put. Edited June 17, 2022 by holden kolfild
Recommended Posts