luba Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ostalo je jos 50 karata, samo u pinball wizzardu, po ceni od 2000. ako nesto ostane, bice na vratima, po istoj ceni.dosao je bog.
Montmorency Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Uf, pa ovo skoro festival :thumbsup:Nista, pecenje preskacem ovaj put...zar nije posna slava:)
Montmorency Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ostalo je jos 50 karata, samo u pinball wizzardu, po ceni od 2000. ako nesto ostane, bice na vratima, po istoj ceni.dosao je bog.bog idd
vladavsnarod Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 stizu i clanovi kluba + oficijalni merchandise
luba Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 dobrodosao, fan klube.imam cast i da vam predstavim poklon popdepresije za boga, autorsko delo naseg cenjenog forumasa koji je, kao i uvek, prevazisao i sebe i nemuste predloge koje je dobio.
stejsi Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 hvala inkalu što ga je doveo, posebno hvala na džentlmenskom gestu pre nastupa. junak večeri, osim lanegana, nauljeni gitarista koji kao da je izašao iz nekog linčovog filma.drago mi što je cert rasprodat. s ovakvom publikom i organizatorima korak smo bliže yo la tengo i my morning jacket :)
yolo Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 zanimljiv 'cert. malo isuvise ispolirana svirka za moj ukus ali sa druge strane besprekoran, savrsen glas, totalna testosteronska bomba. ne bih da ovo bude pretenciozno ali ne mogu da se otmem dojmu da su laneganove pesme ispod i pojave (kris kristofferson fejs na jim morrison pozi) i glasa. realno bi bilo dojajno da mu sve ovo propadne pa da onda mora u nekom prasnjavom hotelu da svira obrade standarda. mislim, rispekt i sve ostalo, ali....btw, super produkcija koncerta i opasan zvuk, kao retko kada.
batticuore Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 super je markić, veoma veoma dobar cert, takođe po meni malo više ispolirana svirka..u smislu sve je na mestu, samo fali ona doza psihodeličnog ludila pa da stvarno na momente zaboraviš ko si, gde si i da se stopiš sa magijom zvuka koja treperi sa scene...a možda bi to moćnije doživela da sam bila bliže sceni...naravoučenije, ne čekaj nikoga. svaka čast za onakvo ozvučenje!! zju!
Sludge Factory Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Sjajan koncert, hvala organizaciji na opasnom provodu i sto su uopste ovo organizovali i doveli cara i kod nas. I svaka cast na odlicnom zvuku stvarno, perfektno ozvucenje, svaki ton svakog instrumenta i izvodjaca se cuo kako treba. Pun sam utisaka, ne mogu sad sve ni da napisem, samo cu reci da je covek car, kralj, bog... I da, Dzoni Kesh svira, otkida! Ostatak benda takodje sabijo!
Apollo Creed Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dobro je bilo. Iskreno, ocekivao sam ipak nesto duzi i emotivniji nastup; nisam bas precizno gledao na sat ali cini mi sa da je sa sve bisom trajalo nekih 80-ak minuta. Malo mi je smetala ta , jebem li ga, "preciznost"-pocinjemo tacno u toliko, sviramo tacno toliko, bis traje toliko, Mark ce vam za 5 minuta potpisivati diskove, evo ga zaista za 5 minuta...Prijalo bi mi malo vise "otkacenosti", ali jbg...Neki ljudi mozda vise cene kada prvi put dodju negde da sviraju, drugima je svejedno, sta da se radi...Zvuk je bio odlican, prateci band mu je super, zao mi je sto nisam stigao da odgledam njihovo solo nastup. Obezbedjenje u DOB-u tradicionalno retardirano. Posle koncerta, a zbog potpisivanja, su pustali ljude 1 po 1 da kupuju. Mada, ko me jebe kad nisam pazario ranije.U svakom slucaju, hvala organizatoru na koncertu; rasprodata sala bi makar trebalo da bude podstrek da ima smisla organizovati koncerte u ovom gradicu...
batticuore Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 čestitke organizatorima, zaboravih... :) publika je bila sjajna! nisam znala da lanegan ima toliko fanova u srbijici. baš lepo. a što mi se đuskalo, joooj! zavodljiva mjuza za njihanje, nema šta.mene predgrupe smorile...takođe mi malo zasmetalo što nije trajalo 90min (kako nam je prethodno rečeno , no dobro...)nisam upoznala nikog novog od forumaša. kao što se moglo očekivati, khm...al mi drago što sam videla neke koje od ranije znam...pozdrav :D
stejsi Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 btw, super produkcija koncerta i opasan zvuk, kao retko kada.gledao sam the notwist u zagrebu pre 5-6 godina u kset-u, minijaturnom klubu (manjem od našeg kst-a, ko nije bio), čiji je program tada radio žednouhi mate škugor. ako se dobro sećam, rekao mi je da takav zvuk, savršen do perfekcije, ne košta puno.e sad, dob je stucao milionče na sve, ali se zvukom malo ko bavio. do sinoć. od pojedinih muzičara sam čuo da mixeta u amerikani ima neke ključeve i da će zvuk biti bolji ukoliko se uplati lova, ne tako mala. kako se šta bude plaćalo, tako će i zvuk biti jasniji.na klizavom sam terenu, jer se u ozvučenje ne razumem nešto preterano (svakako ne kao ti), ali me onaj zvuk vratio na ove dve pričice, uz nadu da će to postati standard. ukoliko sam se nalupao i ako su za zvuk zaslužni (samo) tonci, izvinjavam se organizatoru.izvinjavam se i zbog off-a, svetla nazad na cert i inkalov organizacioni trijumf.
batticuore Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 pribojavala sam se da je luba pala u nesvest kad je cula drugu pesmu po redu...i eto, obistinilo se, jos nije dosla sebi...javi se lubo, da ne brinem vise! :P
luba Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ne brini, moja ljubav ostaje platonska. ima devojku i to jos devojku koja voli justified. volecu ga na daljinu i dalje.bilo je savrseno, sve zamerke obrisite macku o rep. dobili smo par puta thank you, sto se skoro nikad ne desava, a zikica simic cak i pesmu posvecenu.
Recommended Posts