Teja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 u nemackoj iz nekih razloga placanje karticom uopste nije popularno.negde traze da pazaris preko nekog minimuma (koji je prilicno varijabilan, 20-50?), negde ne prihvataju uopste.sta znam, meni barem bilo malo cudno.U pravu si. Kreditna kartica je u Nemackoj oprilicno cudan nacin za placanje.Naravno, promenilo se i tu puno, ali ima josh uvek jako dobrih,elitnih radnji koje ne akceptiraju kreditnu karticu.Zato svi placaju onom maestro karticom( a sto me nervira ikutiju cigareta ili mali sladoled, pa cekash da ukuckaju pin).Ja pizdim u Francuskoj u samoposlugama gde josh uvek postoje neki "personalni cekovi"koje kasirka uredno mastiljavom olovkom unosi u neke karirane tabake .Ja licno izbegavam kreditnu karticu jer dibiduz vishe ne znam ko pije a ko placa.Zaduzenje stigne za dva meseca , a mene ufatila skleroza. Volim bre sto na um to na drum :D
msmodesty Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 u nemackoj iz nekih razloga placanje karticom uopste nije popularno.negde traze da pazaris preko nekog minimuma (koji je prilicno varijabilan, 20-50?), negde ne prihvataju uopste.sta znam, meni barem bilo malo cudno.meni skroz cudno :Dja nikad nemam vise od 15E u kesusamo za parking i veknu hlebaok, idfx ima svoj dzeparac za susena govedja crevca i prasece usi pa mu ukradem ponekad sebi za kroasan :)rasprodaje pocinju sutra :)zvanicno bi trebalo tek 6-og januara ali za dobre musterije *tajne* rasprodaje pocinju ispod tezge malo ranije
shinobi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 kupujem igrackicu Eee i drugar kupio to pre neki dan... a ja nedavno svoju igračku - PSP :DUS ebay - polovan 100$, s namerom da ga rabim kao mp3/video plejer, internet i GPS u kolima (ima i antenu :) )a od igara isključivo MAME emulator :D
PussyGalore Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 da nije one skromne i obsolite 'max mare' /jeste da je weekend, ali u pitanju je beograd, jel/, onog sugavog 'distante'-a sa po jednim parom cipela i vrlo neinventivnom ponudom, trosila bih novac samo na peceno kestenje, pijace, i fenomenalnu ponudu raznih 'fancy' kafa.opsti utisak - u beogradu vidne kozmeticke promene -----> prodavacice i bankovne sluzbenice neprijatno ljubazne.
PussyGalore Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 i definitivno moja najuspesnija i najlepsa kupovina , ceka da je uramim i ukrasi moju THE biblioteku /fotografija je 40x30cm/nazalost, nisam mogla rodjaku da otmem originalnu, uramljenu titovu crno-belo fotografiju koja je nekada krasila skolske ucionice i kancelarije radnog naroda SFRJ, ljubomorno je cuva da bi je svakog jutra zapljunuo/?!/zasto?bojim se da ni on ne zna, ali tako treba...
morgana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o, stigla PussyGalore :)pazarila farmerke prije praznika. do srpske nove ce da budu na v-izrez, pa cu morati da kupim jos jedne.
Kelt Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 zimske, postavljene cipele sa kramponima. S obzirom da sam se već triput spizdio na ledu. Od zadnjeg potresa mozga me ne zanima više cena nego kvalitet.
Nicol Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 pazarila farmerke prije praznika. do srpske nove ce da budu na v-izrez, pa cu morati da kupim jos jedne. kupio danas...guess farmerice...bas po meri...i mene čeka ovaj projekt, samo neka malo splasne ovo doba kolektivne obžderancije. morgana, kakve si uzela? ja bih neke tamne, s nogavicama koje se jako šire prema doli (taj mi je model super-žemstven)
morgana Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 (edited) e, ja trazim te sa nogavicama koje se sire, ali u mom selu nema odgovarajucihuzela potpuno ravne (od kukova na dole) hilfiger, srednje plave. (ovo je t.h. sa e-shopa, kod mojih je sav nekako manje upadljiv a model je slican.) Edited January 2, 2008 by morgana
Leia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 za sve ljubitelje dobrog zalogaja, obavestenje da su vam ove sezone modni trendovi prilicno naklonjeni.dve glavne struje su skinny jeans (usko najuze) i ove dole zakacene koje stvarno deluju daleko udobnije + nema strepnje kako ce stajatiako svom obimu dodamo koji centimetar.
morgana Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 kad vidim ove hipi kreacije lijepo me bas briga kako mi stoje moje klasicne uske farmerkeLeia, vazda ti hvala :)
Nicol Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 za sve ljubitelje dobrog zalogaja, obavestenje da su vam ove sezone modni trendovi prilicno naklonjeni.dve glavne struje su skinny jeans (usko najuze) i ove dole zakacene koje stvarno deluju daleko udobnijeu skinny jeans modelu ću nabavit torbicu. a za ove druge, bog ih blagoslovio, to se zove periblagdansko milosrđe :D
Recommended Posts