Papovac Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Svaka cast Velecasni. Opasan strip. Ja imam domacu varijantu koju je izdao LOM.
yolo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 nisam jos ali cu morati novu usisnu granu za auto. jebalo me qrcenje.
precog Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Svaka cast Velecasni. Opasan strip. Ja imam domacu varijantu koju je izdao LOM.imam i ja flaviovu varijantu doma, original iskopo sa neta za potrebe topika.:)
yolo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nisam jos ali sam veceras u izlogu video mali kazan za pecenje rakijeza 10 kila vocato bi trebalo da je litar rakijeidealno za nas sminkere - odem na kalenic, kupim 2 gajbice sljiva, 300 kinti, eto litra radzea i lepo je onako estetski, da stoji u dnevnom boravku na vitrinimislim da je adekvatan topik - "udesavanje", a?ili je za pijano postovanje, ne znam.
vin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 (edited) imam i ja flaviovu varijantu doma, original iskopo sa neta za potrebe topika.:)e, ja imam vise, ut-ataaataa. imam prvi broj macka frica na inglishkom, kupljen vani. cudnog je formata. i imam rigonata, i sve jos na disku. vishe, vishe! imam i macka frica, crtani fim. el sam faconi? esam.ja pazarila perfjum tudej. kod sanera. nije tester. oridjinale. Edited August 24, 2009 by vin
bus Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 E, još jedan da posvedoči da je ćuškopek (srbizovan naziv) super skalamerija. ...Nego, kupila se lady bag za sezonu jesen/zima. ^_^
MachineGunEtiquette Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ijooo što je doobraaa... Ben Sherman, lepo. A prosvetli me, što je "lejdi beg"? :)
bus Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ma ništa - purse, tašna - šala mala. Jes, mnogoedobra strinu joj njenu. ^_^
bup Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 e, ja imam vise, ut-ataaataa. imam prvi broj macka frica na inglishkom, kupljen vani. cudnog je formata. i imam rigonata, i sve jos na disku. vishe, vishe! imam i macka frica, crtani fim. el sam faconi? esam.crtanog se kramb odrekao.e, ima i onaj kramb dokumentarac, mnogo tuzan. http://www.imdb.com/title/tt0109508/nego, jel egzotika to na disku? lako se nadje?ja ni danas ni juce ni prekjuce nisam nista kupio. u subotu bio na pijaci i u mesari, i uvece dva spricera u kafani.
Papovac Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nisam jos ali sam veceras u izlogu video mali kazan za pecenje rakijeza 10 kila vocato bi trebalo da je litar rakijeidealno za nas sminkere - odem na kalenic, kupim 2 gajbice sljiva, 300 kinti, eto litra radzea i lepo je onako estetski, da stoji u dnevnom boravku na vitrinimislim da je adekvatan topik - "udesavanje", a?ili je za pijano postovanje, ne znam.bedaj je samo sto moras da cekas da rakija ponovo prevri pa da je onda prepeces. nisam siguran ali mislim da tako ide postupak.
Papovac Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 e, ja imam vise, ut-ataaataa. imam prvi broj macka frica na inglishkom, kupljen vani. cudnog je formata. i imam rigonata, i sve jos na disku. vishe, vishe! imam i macka frica, crtani fim. el sam faconi? esam.ja pazarila perfjum tudej. kod sanera. nije tester. oridjinale.o crtacu je vec bup reko a i domaca varijanta macka frica koju je isto izdao flavio je "cudnog" formata.
vin Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nego, jel egzotika to na disku? lako se nadje?ja jesam lako nasla, ortak mi rezao to i alana forda, u istom trnutku, a kako je on do toga dosao, pojma nemam. kapiram da nije imao neke muke, nije se zalio.o crtacu je vec bup reko a i domaca varijanta macka frica koju je isto izdao flavio je "cudnog" formata.e, ja nemam te stare flaviove, vec ove sabrane.nisam faconi? oke. nisam. <_<
Recommended Posts