askeladden Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 4 hours ago, Sara said: Moze 100din😂 Mislila sam negde da nabavim 1$ pa da na njemu napisem "uzdravlje trosio" ili tako nesto, kreativno sam nisko ovih dana Ja imam jedan dolar sto sam dobio od brata jedno deset godina
Valk Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 4 hours ago, Sara said: Ja kupila muski novcanik za poklon, i sad treba u njega da ubacim lovu jer se valja... mislim se Nađi one preavramske, sa pedeset nula. 1
Milosh76 Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 U povratku iz Valensuje svratio u Budimpesti u C&A, potrosio preko 150€.
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 kakva sirotilja pohodi ovaj topik odoh da se i ja ne razbolim od iste 1 3
*edited by mod Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Usisavanje je outsorsovano na Kineza. 9
mustang Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Promeniće ti zivot. Moj nindza svaki dan pici po sat vremena, milina, nigde dlaka. I tih je sto mi se posebno svidja. 1
*edited by mod Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 2 minutes ago, mustang said: Promeniće ti zivot. Moj nindza svaki dan pici po sat vremena, milina, nigde dlaka. I tih je sto mi se posebno svidja. Već se volimo. Kupio me je kada je prvi put prošao i počistio ispod kreveta. Pranje poda je bilo samo bonus a čak se i pas brzo privikao. 1
mustang Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 2 minutes ago, *edited by mod said: Već se volimo. Kupio me je kada je prvi put prošao i počistio ispod kreveta. Pranje poda je bilo samo bonus a čak se i pas brzo privikao. Okreni ga nekad naopacke i otvori tamo gde je cetka i skini dlake sto se cesto zaglave. Ja isto perem i menjam filter u kanti na svakih mesec dana, neverovatno koliko se prasine tu nakupi. Nisam stavila gumenu zastitu za sudare oko njega, evo ga ko devojcica minimum godinu dana. 1
Frank Pembleton Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Usisavanje je outsorsovano na Kineza.Koji model?....shiit has hit the fan. 1
*edited by mod Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 5 hours ago, Frank Pembleton said: Koji model? ....shiit has hit the fan. Mop 2 običan. Nije ni Lite ni pro mi ultra pošto ima i tih.
Mil@n Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Našao torbu pravljenu baš za wizz air avion. 40x30x20, ne mogu da opišem radost NEmaltretiranja sa glavnjenem ranca ili šta bi već uzeo u ono sranje što im stoji tamo i neizvesnošću oko reakcije nadležnih lica. A i komotan je a čvrst, a msm da može solidno da stane, možda bih se čak i ceo zapakovao. Sve to za tričavih 2200 din. Jedino što sam proveo popodne u YU biznis centru dok sam našao lokal, ono je pakao, kakav lavirint. (preterujem naravno, ali cca 30 minuta sigurno). 2
Frank Pembleton Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Za useljenje?....shiit has hit the fan.
Recommended Posts