Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Ne znam bas, ovo je od plastike, ko zna kakve plastike, jos po vrucini se siri i ispušta ko zna kakva kancerogena govna

20 minutes ago, Zaboravan said:

Ako imaš pravi izvor svežeg, nema boljeg načina da ih sačuvaš za duži period. 

Možeš i u turšiju da turiš gljive, mogu posle toga da stoje dosta dugo, promeni se ukus ali i sušenjem se dosta gubi u odnosu na sveže.

sorry, glič u matriksu

Edited by igoraki

Stoji. Ali voda ti dolazi kroz plastične cevi, flašice za vodu stoje na paletama pa se transportu kamionima gde je +50C voće i povrće se zaliva vodom kroz plastične cevi... Verujem da je neko valjda proverio kakva je ovo plastika pre nego što je pustio u promet. 

4 minutes ago, igoraki said:

Možeš i u turšiju da turiš gljive, mogu posle toga da stoje dosta dugo, promeni se ukus ali i sušenjem se dosta gubi u odnosu na sveže.

I ovo je tačno samo meni lepše sušeno nego tako marinirane, zakiseljeno... 

2 minutes ago, Zaboravan said:

I ovo je tačno samo meni lepše sušeno nego tako marinirane, zakiseljeno... 

Naravno, svakom po volji, samo kažem da postoji i ta opcija.

3 minutes ago, igoraki said:

Naravno, svakom po volji, samo kažem da postoji i ta opcija.

Jasno, pa zimnica je naše matore održala.

Kao i suvo meso. 😁

samo leba, mleka i jogurta u belanovici. suočio se sa surovom stvarnošću. po 200 RSD za tekućine zapremine 1,5. usput, radovi na kosi i bradi 400 RSD.

• 5 weeks later...

zaomi 11t pro 256 gb, beli. jer seljak

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Seljaci su oni što daju duplo više za Samsunze koji su 10% bolji telefoni.

nisam mislio zbog marke, briga me za to, nego sto je beli. nisam hteo sivi ili onaj plavi sto se presijava. obicno njih kupuju, beli nema u nabavci, kazu. 

Uzeo na netu polovnu Ben Sherman šulju kratkih rukava. Model je negde iz 2010, sećam se kad je bio u prodaji.

Screenshot_20221008-111845_Gallery.jpg

• 4 weeks later...

Častila sebe juče.

02CE1347-F3D4-4C2B-AFBD-6FF7D41558C7.thumb.jpeg.10e787ff7569747107f204d2745d7d13.jpeg

Da li jos uvek postoje Brankodex prodavnice u BG?

Website im ne radi.

^

4. godine gimnazije su vredele Kamija i Kafke i jos par dela.

sva ostala maltretiranja im oprastam odlicnom profesorkom koja nam je tada objasnila kako stoje stvari u svetu .