September 5, 20222 yr Ne znam bas, ovo je od plastike, ko zna kakve plastike, jos po vrucini se siri i ispušta ko zna kakva kancerogena govna
September 5, 20222 yr 20 minutes ago, Zaboravan said: Ako imaš pravi izvor svežeg, nema boljeg načina da ih sačuvaš za duži period. Možeš i u turšiju da turiš gljive, mogu posle toga da stoje dosta dugo, promeni se ukus ali i sušenjem se dosta gubi u odnosu na sveže.
September 5, 20222 yr Stoji. Ali voda ti dolazi kroz plastične cevi, flašice za vodu stoje na paletama pa se transportu kamionima gde je +50C voće i povrće se zaliva vodom kroz plastične cevi... Verujem da je neko valjda proverio kakva je ovo plastika pre nego što je pustio u promet.
September 5, 20222 yr 4 minutes ago, igoraki said: Možeš i u turšiju da turiš gljive, mogu posle toga da stoje dosta dugo, promeni se ukus ali i sušenjem se dosta gubi u odnosu na sveže. I ovo je tačno samo meni lepše sušeno nego tako marinirane, zakiseljeno...
September 5, 20222 yr 2 minutes ago, Zaboravan said: I ovo je tačno samo meni lepše sušeno nego tako marinirane, zakiseljeno... Naravno, svakom po volji, samo kažem da postoji i ta opcija.
September 5, 20222 yr 3 minutes ago, igoraki said: Naravno, svakom po volji, samo kažem da postoji i ta opcija. Jasno, pa zimnica je naše matore održala. Kao i suvo meso. 😁
September 5, 20222 yr samo leba, mleka i jogurta u belanovici. suočio se sa surovom stvarnošću. po 200 RSD za tekućine zapremine 1,5. usput, radovi na kosi i bradi 400 RSD.
October 5, 20222 yr nisam mislio zbog marke, briga me za to, nego sto je beli. nisam hteo sivi ili onaj plavi sto se presijava. obicno njih kupuju, beli nema u nabavci, kazu.
October 8, 20222 yr Uzeo na netu polovnu Ben Sherman šulju kratkih rukava. Model je negde iz 2010, sećam se kad je bio u prodaji.
November 9, 20222 yr ^ 4. godine gimnazije su vredele Kamija i Kafke i jos par dela. sva ostala maltretiranja im oprastam odlicnom profesorkom koja nam je tada objasnila kako stoje stvari u svetu .