mustang Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Ne znam bas, ovo je od plastike, ko zna kakve plastike, jos po vrucini se siri i ispušta ko zna kakva kancerogena govna 1
igoraki Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 20 minutes ago, Zaboravan said: Ako imaš pravi izvor svežeg, nema boljeg načina da ih sačuvaš za duži period. Možeš i u turšiju da turiš gljive, mogu posle toga da stoje dosta dugo, promeni se ukus ali i sušenjem se dosta gubi u odnosu na sveže.
igoraki Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 (edited) sorry, glič u matriksu Edited September 5, 2022 by igoraki 1
Zaboravan Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Stoji. Ali voda ti dolazi kroz plastične cevi, flašice za vodu stoje na paletama pa se transportu kamionima gde je +50C voće i povrće se zaliva vodom kroz plastične cevi... Verujem da je neko valjda proverio kakva je ovo plastika pre nego što je pustio u promet. 1
Zaboravan Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 4 minutes ago, igoraki said: Možeš i u turšiju da turiš gljive, mogu posle toga da stoje dosta dugo, promeni se ukus ali i sušenjem se dosta gubi u odnosu na sveže. I ovo je tačno samo meni lepše sušeno nego tako marinirane, zakiseljeno... 2
igoraki Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 2 minutes ago, Zaboravan said: I ovo je tačno samo meni lepše sušeno nego tako marinirane, zakiseljeno... Naravno, svakom po volji, samo kažem da postoji i ta opcija.
Zaboravan Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 3 minutes ago, igoraki said: Naravno, svakom po volji, samo kažem da postoji i ta opcija. Jasno, pa zimnica je naše matore održala. Kao i suvo meso. 😁 1
đorđe geprat Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 samo leba, mleka i jogurta u belanovici. suočio se sa surovom stvarnošću. po 200 RSD za tekućine zapremine 1,5. usput, radovi na kosi i bradi 400 RSD. 1
Mr.Mxyzptlk Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 zaomi 11t pro 256 gb, beli. jer seljakSent from my STF-L09 using Tapatalk 1
Mil@n Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Seljaci su oni što daju duplo više za Samsunze koji su 10% bolji telefoni.
Mr.Mxyzptlk Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 nisam mislio zbog marke, briga me za to, nego sto je beli. nisam hteo sivi ili onaj plavi sto se presijava. obicno njih kupuju, beli nema u nabavci, kazu.
Kampokei Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Uzeo na netu polovnu Ben Sherman šulju kratkih rukava. Model je negde iz 2010, sećam se kad je bio u prodaji. 7 2
jms_uk Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Da li jos uvek postoje Brankodex prodavnice u BG? Website im ne radi.
foto Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 ^ 4. godine gimnazije su vredele Kamija i Kafke i jos par dela. sva ostala maltretiranja im oprastam odlicnom profesorkom koja nam je tada objasnila kako stoje stvari u svetu .
Recommended Posts