September 4, 20222 yr 20 minutes ago, Lancia said: Krecana, brt. Ovakav sam imao, vidim cena 120 funti Cijena, prava sitnica. Za te pare trebali su barem finale igrati.
September 5, 20222 yr 11 hours ago, Lancia said: Krecana, brt. Ovakav sam imao, vidim cena 120 funti #16 Lep je i ovaj dres, ali je onaj teget iz 98 najjaca nijansa ubedljivo, i gostujuci belo-teget je ubica takodje Edited September 5, 20222 yr by Plajvi
September 5, 20222 yr 1 hour ago, slepa živana said: bio je devedesetih neki džirlo za sušenje salate... papa nešto ima toga i danas dan
September 5, 20222 yr 1 hour ago, Ras said: Sušilica za voće/povrće/gljive. Koliko dugo se suse pecurke u ovome? za sta ces da koristis? I koji je kapacitet? Zanima me sta moze sa tim da se postigne, i dal radi stvarno?
September 5, 20222 yr 6 minutes ago, Mel said: Koliko dugo se suse pecurke u ovome? za sta ces da koristis? I koji je kapacitet? Zanima me sta moze sa tim da se postigne, i dal radi stvarno? Morćeš da pitaš @ivy
September 5, 20222 yr 2 hours ago, ivy said: @ivy Koliko dugo se suse pecurke u ovome? za sta ces da koristis? I koji je kapacitet? Zanima me sta moze sa tim da se postigne, i dal radi stvarno?
September 5, 20222 yr @Mel jos ispitiujem mogucnosti...kapacitet je mali i ne zadovoljava moje potrebe ali radice non stop pa cemo videti a morala sam da ga kupim, vrganji su poludeli a napolju vlaga 80% ...mada cu morati susiti i na suncu pa cu kombinovati...juce sam susila 7sati a sada sam stavila na 5 pa cemo videti...jos se uhodavam i ucim sta i kako.. radi kako da ne ali je kapacitet mali i mora raditi non-stop.
September 5, 20222 yr Ti uređaji za sušenje "dehidriranje" voća/povrća kao i gljiva su ozbiljno dobra stvar. Ako imaš pravi izvor svežeg, nema boljeg načina da ih sačuvaš za duži period.