napadaj Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Probao sam ih danas na poslu, izuvaju iz patika glasnoćom, a zvuk je odličan. Za vikend debituju napolju, pa javljam utiske posle dužeg korišćenja. 1
renne Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 @Lancia šalim se brt bez imena i broja, nema takvih dresova ovde kod nas 1
Lancia Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Just now, renne said: @Lancia šalim se brt bez imena i broja, nema takvih dresova ovde kod nas Sta, jos uvek Indusi nemaju svoje radnje u Bgd-u ?¿
Baldrick S. Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Harry Maguire¿Van der Beek, viš da mu piše nick napred na dresu.U zdravlje da ga nosiš renne. Ja pazario člansku kartu Union Berlina. 1
renne Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 1 minute ago, Zlurad said: Van der Beek, viš da mu piše nick napred na dresu. U zdravlje da ga nosiš renne. Ja pazario člansku kartu Union Berlina. od kako su mi ćale i kum umri 2017 nisam kupio ni jedan, ovo mi je prvi od tada a do tada smo kupavali svakai od tamo neke 1996 1 1
Lancia Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 25 minutes ago, renne said: od kako su mi ćale i kum umri 2017 nisam kupio ni jedan, ovo mi je prvi od tada a do tada smo kupavali svakai od tamo neke 1996 Jedini dres koji sam imao je bio plavi FSJ shmekerica skroz. 3
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Jedini dres koji sam imao je bio plavi FSJ shmekerica skroz. yu evo nek te gđa obraduje za b-day 1
Lancia Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 (edited) 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: yu evo nek te gđa obraduje za b-day Nesto se ne secam da je ikad bio grb Juge, na mom je bilo samo FSJ. Zabarski su fenomenalni. Edited September 4, 2022 by Lancia
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 (edited) bio je i ‘74 i ‘82 i ‘90 to da ide grb saveza mi smo prvi put primenili u francuskoj ‘98 e ovo su neki holandezi koji prave garderobu sa retro fudbalakom tematikom, imam par majica i vrhunske su. a neki englezi valjaju te retro dresove al da me ubiješ ne mogu da se setim sajta sad sam ih izguglao toffs, oni valjaju replike Edited September 4, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
Lancia Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bio je i ‘74 i ‘82 i ‘90 to da ide grb saveza mi smo prvi put primenili u francuskoj ‘98 Krecana, brt. Ovakav sam imao, vidim cena 120 funti 2
Recommended Posts