August 9, 20222 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Zato što je dobra fora. Kako bi ti prevela natpis sa majice? ouch! Slow kao i uvek.
September 1, 20222 yr On 20.6.2022. at 11:27, francuski sobar said: Gde i pošto? zaboravila sam da se pohvalim, sad su na sniženju u n-selection u knezu, a ima i online, ispod 4 hiljade... kupila sam nove, možda se ultra plastičnom ove više dopadnu
September 1, 20222 yr Već si farbala u njima? Mogo biz pazariti, crocsice su zakon. A što imaju simpa čizme za dicu, ja bih ih furao.
September 1, 20222 yr Just now, maheem said: Već si farbala u njima? Mogo biz pazariti, crocsice su zakon. A što imaju simpa čizme za dicu, ja bih ih furao. al nema ovakvih za odrasle... već sam se udubljivala a tek da znaš koliko se to ne kliza. jednom sam po ledu izašla u papučama jer se kučetu htelo napolje... taj osećaj da stojiš bos na ledu, potpuna kontrola
September 1, 20222 yr Popular Post Priprema za zimu. Ima i rajsfersluse sa strane da se lakse vozi bajs, fin detalj. Kari Traa Edited September 1, 20222 yr by I*m with the pilots
September 1, 20222 yr 4 hours ago, slepa živana said: zaboravila sam da se pohvalim, sad su na sniženju u n-selection u knezu, a ima i online, ispod 4 hiljade... kupila sam nove, možda se ultra plastičnom ove više dopadnu Mogla si posle krecenja, a pre slikanja, da operes poludisperziju, ovako dodju malo sareno, ko moja pluca od pusenja
September 1, 20222 yr https://www.cnet.com/reviews/anker-soundcore-motion-plus-review/Kako si zadovoljan....Meni njihove sluške baš dobre.......shiit has hit the fan.