Popular Post beyoncé Posted May 13, 2022 Popular Post Posted May 13, 2022 prevozno sredstvo za vraćanje s posla u letnjem periodu 7 8 1
Ptica trkacica Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 59 minutes ago, beyoncé said: prevozno sredstvo za vraćanje s posla u letnjem periodu Gde si ih kupila? Super su. Ja tražila, ali samo dečje nalazim.
beyoncé Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) hvala! samo onlajn, ovde http://rolsue.com/rolsue.html u podzemnom prolazu kod palate albanija imaju izlog, možeš da vidiš neke modele kako izgledaju uživo. very disco Edited May 13, 2022 by beyoncé 1 1
Frank Pembleton Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 hvala! samo onlajn, ovde http://rolsue.com/rolsue.html u podzemnom prolazu kod palate albanija imaju izlog, možeš da vidiš neke modele kako izgledaju uživo. very disco [emoji3]Pa ovo je ludilo! ... Shiit has hit the fan
ivy Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 ja sam davno naletela na taj sajt odem s vremena na vreme tamo i setno skrolujem..
ivy Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 kako se ovo vozi?to moras stalno da verglas stojećki? ne razumem..
Lezilebovich Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Kontam da su sredili, ali me bas zanima kako se ovo vergla uzbrdo
jezovuk Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 45 minutes ago, ivy said: kako se ovo vozi?to moras stalno da verglas stojećki? ne razumem.. Manje više da. Pokreti su kao na steperu ili kako se već zove ta trenažna sprava. Should be good za guzove. Kad se uhvati zalet valjda je moguće glajdovati bez verglanja, ali sve stojećki. 15 minutes ago, Lezilebovich said: Kontam da su sredili, ali me bas zanima kako se ovo vergla uzbrdo Realno nikako. Ima fixan prenos / 1 brzinu. Možda može uz neku malu uzbrdicu, ali ne planiram da se cimam time. Ada, kej, letovanja. Ideja je da možemo gospođa i ja da držimo korak sa podmlatkom na trotinetima, uz lepu dozu fizičke vežbe. 5
Recommended Posts