Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
nove kocnice na biciklu [emoji3] 
Ja pločice/kočnice. I masku. I ogledalo za retrovizor.
Jeste, idem na tehnički.
Posted
On 14.7.2021. at 15:22, maheem said:

main-qimg-ad005239fed17dad77c894898a4a6f6e.jpeg.e447a6c4df9d9119ab735d1ca91d77c4.jpeg

stigao skechers. lepše od ovih al neću da me maksa zajebava, ukus mu je ionako diskutabilan pa da ga ne raskrinkavam

:fantom:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
On 25.7.2021. at 22:48, kud u maglu Simoviću said:

stigao skechers. lepše od ovih al neću da me maksa zajebava, ukus mu je ionako diskutabilan pa da ga ne raskrinkavam

:fantom:

Čarape included? :fantom:

Posted

samo tako i stižu

u paketu

:s_d:

• Haha 2
Posted

batteries not included :D

• Haha 1
  • Tužno 1
  • 2 weeks later...
Posted

volim kad preko limunda nađem kul majicu za 200 dinara 

image.png.8414c8079a7ad011e4cf5fd559276c66.png

• +1 9
Posted

🏳️‍🌈❤️

Posted

Kod kineza dve pernice jedna 500 dindži veća ova manja 300, najbolja i najznačajnija kupovina unazad neznam odkad

pernice.thumb.jpg.e7194b1caca6eeae4dc014ae1da95fdf.jpg

Naime godinama imam problem sa rancem što u njem nosim gomilu sitnica a da i ne znam šta sve ima jer kad god mi zatreba nešto u onom mraku i haosu pa još kad je milion pretinaca nema šanse da iskopam. Neki dan sam sve istreso na pod da izvršim reviziju i brate mili gomila nekih adaptera, kablova, cigara, olovaka, šrafcigera, alkohola, maramica, baterijska lampa, metar zidarski, maske, računi, punjači razni za ko zna šta, miševi,  dederansi, 1 numerička tastatura lol, cvikeri, dva pasoša :blink: i svašta još.

Ozbiljno se rešim  da patentiram ranac sa unutrašnjom led rasvetom i zaradim milione al aj za početak da probam sa nekim neseserima.  I evo ove baš knap  staju u sporedni đep od ranca,  Jedna se zove Tehnika i nauka, druga Zdravstvo i higijena, jeste malo da sam sad sam sebi ko đačić prvačič i verovatno štreberi ovde se misle o čemu ja pričam ali meni je ovo apsolutni hit.

• +1 2
  • Haha 2
Posted

tako sam se i ja rešila haosa u svojoj sport bili torbi. sve je raspoređeno po providnim neseserima i nema više rondanja i šizenja kad krenem da tražim ključeve ili naočare a jedino što uspem da nađem su mrtvi krokodili.

• +1 3
Posted

to je još bolje, gde ima tih providnih? po lilijima?

Posted

ovi moji su bili deo pakovanja za nešto drugo pa sam ih iskoristila ali pogledaj po lilijima verovatno ima providnih. mada ti je svejedno pošto ih tematski pakuješ pa znaš po boji gde je šta.

• +1 1
Posted

Beatles in the sky with diamonds :D

Posted

Ovo sam poručio za ženu.... I nikad stiglo

RSD 218.05 | Organizer Insert Bag Women Nylon Travel Insert Organizer Handbag Purse Large liner Lady Makeup Cosmetic Bag Cheap Female Tote
https://a.aliexpress.com/_mqjsKRN

IMG_20210807_182536.jpg

... Shiit has hit the fan

Posted

Znaš kad će bilo koja žena (koja nije bučica) nositi tu torbu u javnosti, iako je crvena?:D