napadaj Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Šta ti je faktor Željko [emoji3]Stigla mi istog dana kada je potpisao, samo ujutru, dakle najavila ga je. 1
Lancia Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 @napadaj Imas loptu i cvike, fale ti jos gace i majica, da izadjes medj svet. Mada, mozes i tako... 3 2
Mil@n Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 On 26.6.2021. at 20:44, maheem said: Jao pa meni će sad roćkas, podsetio si me šta da tražim za poklon Ne znam da li si igrao sa ovom, ali manja je i lakša i baš nije neki trip... Kupiti dobru kožnu moltenku sedmicu i to je to, uživanje zagarantovano.
maheem Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 47 minutes ago, Mil@n said: Ne znam da li si igrao sa ovom, ali manja je i lakša i baš nije neki trip... Kupiti dobru kožnu moltenku sedmicu i to je to, uživanje zagarantovano. Manja jeste, laksa nije. Bolja za basket od sedmice.
Lancia Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sandale će tek da stignu Wo im nebel Simovicu 1 1
Desmond Bojčinski Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 2 minutes ago, desboj said: Za nemačku adresu nema poštarine, ali naplaćuju PDV. Za adresu u Srbiji nema pdv, samo poštarina. Edit Ovaj konkretni više ni ne šalju u Srbiju, pre par dana poštarina je bila 33 evra. Poredeći cene, ispade isto da se uzme u Srbiji, stigao brzo, nepunih 11000 dindži. Stoji kod klinaca u sobi i radi posao. Posle ful provetravanja u sobi pokazuje količinu pm2.5 čestica približno kao i fabrička vremenska prognoza na Ćaomi telefonu( upravo sad 33 VS 31 na aparatu). 20 minuta posle zatvaranja prozora i vrata spušta nivo na 3-5. Subjektivne razlike nema ali videćemo kad krene zima i loženje zemlje u pećkama. 1
mlatko Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Uzo neku dečju majcu sa vukom na Amazonu za džabe, neka greška pa su stavili kupon od 8€ na cenu od 6€. Ajd da vidimo dal će dođe. Ima još, treba nekom?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts