Frank Pembleton Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Najveći Transformers ikada proizveden [emoji4] ja sam veliki fan i kolekcionar, da ne kažem ludak.Ono su tvoje vitrine pune figurica? .... Shiit has hit the fan!
nisam ja Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ono su tvoje vitrine pune figurica? .... Shiit has hit the fan! that goes without saying
slepa živana Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 ovaj sa slike, jel može da se transformiše u činiju za voće? 2
Lancia Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 9 minutes ago, slepa živana said: ovaj sa slike, jel može da se transformiše u činiju za voće? Ako moze u tresnje kupujem. 1
Sammael Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Tehnički bi mogli gornji paneli da se izvrnu pa da izigravaju činiju za voće, što da ne @napadaj - ne znam koje si godište, ja sam prvo gledao na satelitskoj i 3. kanalu pa tek posle kad su naši sinhronizovali (Đuza kao Optimus i Nikola Simić kao Megatron - slava im). Prvu igračku mi ćale kupio 89 u komisionu, nisam znao ni šta je ali sam bio odmah naložen. 1
Lancia Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 (edited) 15 minutes ago, Sammael said: Tehnički bi mogli gornji paneli da se izvrnu pa da izigravaju činiju za voće, što da ne @napadaj - ne znam koje si godište, ja sam prvo gledao na satelitskoj i 3. kanalu pa tek posle kad su naši sinhronizovali (Đuza kao Optimus i Nikola Simić kao Megatron - slava im). Prvu igračku mi ćale kupio 89 u komisionu, nisam znao ni šta je ali sam bio odmah naložen. Tako je Steve Carell skupljao figurice u filmu The 40 Year Old Virgin. Samo kazem Edited June 16, 2021 by Lancia 4
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 napokon stigao wifi transmiter/risiver i bežične slušalice 21. vek je stigaoooo
napadaj Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 52 minutes ago, Sammael said: Tehnički bi mogli gornji paneli da se izvrnu pa da izigravaju činiju za voće, što da ne @napadaj - ne znam koje si godište, ja sam prvo gledao na satelitskoj i 3. kanalu pa tek posle kad su naši sinhronizovali (Đuza kao Optimus i Nikola Simić kao Megatron - slava im). Prvu igračku mi ćale kupio 89 u komisionu, nisam znao ni šta je ali sam bio odmah naložen. Ma bilo je i kad sam ja bio klinac, nego mi nisu bili zanimljivi.
Sammael Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 1 hour ago, Lancia said: Tako je Steve Carell skupljao figurice u filmu The 40 Year Old Virgin. Samo kazem Jes vala, al nije mu bila neka kolekcija.
Frank Pembleton Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 napokon stigao wifi transmiter/risiver i bežične slušalice 21. vek je stigaooooWifi ili BT? .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 bt, sad mogu da se švrćkam E pa to...Ja sam jedne probao no imale su malo kašnjenje u odnosu na sliku ali pleyer ima i za to caku u meniju... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts