June 16, 20213 yr Najveći Transformers ikada proizveden [emoji4] ja sam veliki fan i kolekcionar, da ne kažem ludak.Ono su tvoje vitrine pune figurica? .... Shiit has hit the fan!
June 16, 20213 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ono su tvoje vitrine pune figurica? .... Shiit has hit the fan! that goes without saying
June 16, 20213 yr 9 minutes ago, slepa živana said: ovaj sa slike, jel može da se transformiše u činiju za voće? Ako moze u tresnje kupujem.
June 16, 20213 yr Tehnički bi mogli gornji paneli da se izvrnu pa da izigravaju činiju za voće, što da ne @napadaj - ne znam koje si godište, ja sam prvo gledao na satelitskoj i 3. kanalu pa tek posle kad su naši sinhronizovali (Đuza kao Optimus i Nikola Simić kao Megatron - slava im). Prvu igračku mi ćale kupio 89 u komisionu, nisam znao ni šta je ali sam bio odmah naložen.
June 16, 20213 yr 15 minutes ago, Sammael said: Tehnički bi mogli gornji paneli da se izvrnu pa da izigravaju činiju za voće, što da ne @napadaj - ne znam koje si godište, ja sam prvo gledao na satelitskoj i 3. kanalu pa tek posle kad su naši sinhronizovali (Đuza kao Optimus i Nikola Simić kao Megatron - slava im). Prvu igračku mi ćale kupio 89 u komisionu, nisam znao ni šta je ali sam bio odmah naložen. Tako je Steve Carell skupljao figurice u filmu The 40 Year Old Virgin. Samo kazem Edited June 16, 20213 yr by Lancia
June 16, 20213 yr 52 minutes ago, Sammael said: Tehnički bi mogli gornji paneli da se izvrnu pa da izigravaju činiju za voće, što da ne @napadaj - ne znam koje si godište, ja sam prvo gledao na satelitskoj i 3. kanalu pa tek posle kad su naši sinhronizovali (Đuza kao Optimus i Nikola Simić kao Megatron - slava im). Prvu igračku mi ćale kupio 89 u komisionu, nisam znao ni šta je ali sam bio odmah naložen. Ma bilo je i kad sam ja bio klinac, nego mi nisu bili zanimljivi.
June 16, 20213 yr 1 hour ago, Lancia said: Tako je Steve Carell skupljao figurice u filmu The 40 Year Old Virgin. Samo kazem Jes vala, al nije mu bila neka kolekcija.
June 16, 20213 yr napokon stigao wifi transmiter/risiver i bežične slušalice 21. vek je stigaooooWifi ili BT? .... Shiit has hit the fan!
June 16, 20213 yr bt, sad mogu da se švrćkam E pa to...Ja sam jedne probao no imale su malo kašnjenje u odnosu na sliku ali pleyer ima i za to caku u meniju... .... Shiit has hit the fan!