jms_uk Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Ček ček daj malo detalja [emoji3] Bez obzira što su moje QC25II 100% OK i kao nove (a i preferiram vezu s žicom u odnosu na bluetooth - 0 latency ftw).Detalji su da lepa rec i gvozdena vrata otvara [emoji4]Ovo je mi je vec drugi put da sam ih ubedio: prosle godine sam im vratio moje QC25 kupljene 2015-16 i poslali su mi iste takve u zamenu. Dok sam cekao (oba puta je trajalo oko dve nedelje jer se salju pokvarene u Belgiju, a i nove dolaze odande) uzeo za 30 kinti polovne 25 preko oglasa (samo im zamenio sundjere). Posto su one radile OK, ja sam prodao te nove.Nekih 5-6 meseci kasnije pocinju i ove polovne da trokiraju (izgubi se prvo zvuk sa jedne strane, posle i sa druge), pa sam opet se zalio Bose-u, jer sam negde video da je to bio problem na starijim modelima (ove druge su bile iz 2014-15) i da su popravili posle ~2017.Za prvu zamenu je bio dovoljan jedan telefonski poziv, a za ove druge sam preko chat-a morao da ih kontaktiram jedno 7-8 puta dok nisam nasao nekog ko ce da napravi “one-time exception”.Btw, mozes da vidis iz serijskog broja koje godine su proizvedene – broj posle slova Z je poslednji broj godine (5 za 2015, 6 za 2016 etc).Sent from my iTelephone using Tapatalk 1 1
jms_uk Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Jms, ako te ne bude mrzelo, pogledaj (sa ovim novim sluškama) neki YouTube video, ili TV/movie stream u kome se puno govori... I javi kako izgleda latency. Iz mog iskustva sa drugim bluetooth slušalicama, pa... kad je u pitanju YouTube i sl (posebno ako se priča, ili ima akcije), vratio sam se na slušalice s kablom. Iriitira me latency (bez obzira što moje sluške imaju poslednju generaciju Bluetooth, v5.0... i dalje zvuk kasni delić sekunde za onim na ekranu. Meni primetno.) Hocu, cim ih napunim i uradim update ako treba. Dobra stvar kod ovih je sto imaju i kabl, pa moze da se uporedi. I jedna stvar koja se meni mnogo svidjala kod QC25 je sto rade na AAA bateriju, pa kad se isprazni samo ubacis novu. Ove nove se pune preko USB-a, ali nadam se da rade kao obicne sluske (bez ANC) kao sto su i ove prethodne. Javljam iskustva najverovatnije za vikend.Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
3opge Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 kupio skupoceni Buck Mason hoodie. birao sam ih i analizirao jedno mesec dana. hudiji su mi slabost. sledeci uzimam od konoplje. 9
3opge Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 4 minutes ago, Lancia said: @3opgeKoliko shushki? $95 https://www.buckmason.com/products/deep-olive-brushed-loopback-full-zip
Lancia Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 1 minute ago, 3opge said: $95 https://www.buckmason.com/products/deep-olive-brushed-loopback-full-zip Fala. Super je i sta ti je, uopste nije skup, cena zna da ode i na 200$.
3opge Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 4 hours ago, Lancia said: Fala. Super je i sta ti je, uopste nije skup, cena zna da ode i na 200$. milijunasi ne nose hudije.
Lancia Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 52 minutes ago, 3opge said: milijunasi ne nose hudije. Brate 3opge de ti zivis 1
JozoMujica Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 2 hours ago, 3opge said: milijunasi ne nose hudije. 2
Haralampije Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 15 hours ago, Lancia said: Fala. Super je i sta ti je, uopste nije skup, cena zna da ode i na 200$. Ovaj je jeftiniji jer su greskom stavili dva zatvaraca na zip 1
morgana Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 9 hours ago, JozoMujica said: jebo ga aberkrombi, uvijek je u njemu. zasto, sta je ideja stiliste? 1
namenski Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 (edited) Da Miletm pomisli da su to neki njegovi uticajni prijatelji sa Zapada... Edit: jos od 1892... Edited April 16, 2021 by namenski
Milošica Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 22 minutes ago, morgana said: jebo ga aberkrombi, uvijek je u njemu. zasto, sta je ideja stiliste? Da izgleda kao opušten čovek.
Recommended Posts