December 11, 20204 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: možda onda nije problem u amperaži nego u površini Pa velika je glava, nije da nije... Problem je što ja imam kose, nisam nimalo ćelav, a brijem glavu jer ako mi kosa malo naraste imam vrlo gadne bobuljice i neke kraste... Lakše mi da se obrijem, nego se zezam sa šamponima i ostalom hemijom... A onda velika glava, slaba baterija i eto... Manje se potroši na brijanje, nego na glavu, u svakom slučaju...
December 11, 20204 yr 2 hours ago, dùda said: pošto li su cipele vodim se poslovicom da cizma glavu cuva.. salim se..moje gojze/planinarske/zimske/za sada nepromocive cipele od 12tak hiljada ali sam odlucila da cu ih propisno negovati ionako mi je prvi put u zivotu da nesto propisno negujem ...i da znas da su im dobra sredstva za nubuk kozu sa gore-tex membranom
December 11, 20204 yr Ecco ima odlične cipele i čizme. Ja ih imam nekoliko i sve su preudobne. Ako su napisali da ne propuštaju, ne propuštaju i to godinama. Naravno, to treba maziti i paziti.
December 11, 20204 yr https://www.amazon.com/dp/B07145GM4B/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_t1_g--0FbHYJ47H4 Malo iznudjen poklon za NG jer mi je stari trimer knorio.Ali kako dobar aparat.
December 12, 20204 yr e ali cipele nisu ECCO,samo su sredstva za odrzavanje posebno jer je ponuda sredstava za odrzavanje nubuk koze nepostojeca..
December 12, 20204 yr 19 hours ago, radisa said: ja imam kose, nisam nimalo ćelav, a brijem glavu Ccc, kakvo rasipništvo
December 15, 20204 yr Stiglo lepo i seksi plavkasto zeleno SMEG kuvalo. Kad porastem bice mozda i za frizider iste marke.
December 15, 20204 yr Zavisi koje je, ali i za ono "najobicnije" njihovo kuvalo moze da se kupi frizider neki, jeftiniji doduse
December 15, 20204 yr 20 minutes ago, Kampokei said: Stiglo lepo i seksi plavkasto zeleno SMEG kuvalo. Kad porastem bice mozda i za frizider iste marke. Dobro izgleda, hipsteru