namenski Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 (edited) 36 minutes ago, foto said: lepa ova tvoja. izgleda kao da je iz 50tih Ja mislio novo, mada se videlo po dizajnu al'rekoh neki retrotm, da Kaligula kupio ozbiljnu napravu, a ne starudiju... @Caligula ima li ugradjenu sijalicu? Ako nema - nista, za u muzej, ukras... Edited September 18, 2020 by namenski
foto Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 zicu, kabel ima, valjda ima i zarulju unutra. naslucuje se neki crni prekidac iza dela koji drzi lupu al ko zna za kakvu je sijalicicu tu predvidjeno mesto ako je iz 50tih. ako je nova onda su smestili neku led. samo da su mu svi zglobovi ok.
Caligula Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Ma 60te, pocetak rekao bih https://www.ebay.at/itm/60er-Jahre-Magnimar-Lupen-Leuchte-Carl-Mahr-Esslingen-Neon-Lampe-Uhrmacher-/122279130809 ... ova kosta 250E, ja u losem ali sasvim reparabilnom stanju nasao za 5500 din. @namenski ja mogu od mramora da te napravim, a kamoli da ugradim sijalicu u ovo
namenski Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 1 hour ago, Caligula said: Ma 60te, pocetak rekao bih https://www.ebay.at/itm/60er-Jahre-Magnimar-Lupen-Leuchte-Carl-Mahr-Esslingen-Neon-Lampe-Uhrmacher-/122279130809 ... ova kosta 250E, ja u losem ali sasvim reparabilnom stanju nasao za 5500 din. @namenski ja mogu od mramora da te napravim, a kamoli da ugradim sijalicu u ovo Bez zezanja, ja koristim nesto ovako, buljenje u karte, almanahe kojih ima sa istinski sitnim slovima, neka pipava rabota po nekad, lemljenje, taj rad: Sakupljas onako, sto su lepetm ili ti trebaju za neku rabotu, mislim nisu ni nove, nekineske, skuplje od te koju si nasao tamo gde vec nalazis... Obaska sto, ako vec hoces, bez stare bankerice nema nista : Doduse, ubise i njih kompjuteri, proklete im duse, sve vise sluze samo za gledanje, a ne za svetlenje... A sto se pravljenja od mermera tice, kada kucne cas, bice konkurs, ono spomenik, bista, table koje oznacavaju mesta gde sam boravio, spavao, taj rad, samo nisi mi bas referenca... Uostalom, prijavices se, bice transparentno i naravno, znas vec...
Caligula Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Treba mi bre da radi ali i da me inspirise dok ne radi, mrzim plasticnjake. Ovo mi je bas za precizan rad. A i za citanje sitnih slova kad zatreba.
JozoMujica Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 6 hours ago, 3opge said: gde si kupio? treba mi ovo za caleta. Ako ćaletu treba da radi nešto pipavo, možda je još bolja ideja tzv, treća ruka:
radisa Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 https://www.jbl.com/over-ear-headphones/TUNE750BTNC.html
radisa Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 Just now, 3opge said: sta je ovo, slusalice za plivanje? Imaju aktivno potiskivanje buke, pa imaju malpo veće jastučiće oko ušiju... Dobre su...
dragance Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Meni najbolje ikada za potiskivanje buke... Air Pod Pro 2. Nisam verovao da su toliko dobre kad su mi govorili dok nisam kupio i probao.
slepa živana Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 20 hours ago, dragance said: Meni najbolje ikada za potiskivanje buke... Air Pod Pro 2. Nisam verovao da su toliko dobre kad su mi govorili dok nisam kupio i probao. jel koštaju tri hiljade maraka?
Frank Pembleton Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Ja probao od ortaka neke NC i da šetam po ulici i nije zdravo, nikako...Al možda je do mene... .... Shiit has hit the fan!
dragance Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 7 minutes ago, slepa živana said: jel koštaju tri hiljade maraka? Kod mene £250 otprilike
Frank Pembleton Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Kakvi tajkuni ovde obitavaju, a mi pričamo o budućnosti foruma! .... Shiit has hit the fan! 4
Recommended Posts