Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)

a sta se ne pravi u kini?p.s. moja dva para letnjih se drze, uprkos konstatnom habanju, kao da nisu napravljene u kini...

Edited by Cruella De Ville
Posted (edited)

sirogojno dzemperi?edit: kad hodas ko po jajima

Edited by ToniAdams
Posted
:lol: ja bas hodam kao balerina B) po jajima se ne hoda, cccc....
Posted (edited)

i to sto kazes.za to odmah mogu da ponudim ovo:8ishellys.jpgnosim ih vise godina, pa gazim s lakocom, a planiram da prosirim kolekciju i parom plavih :wicked:

Edited by Cruella De Ville
Posted
dmdanahiec.jpg moje liebling od prošle godine. vridile su svakog centa
Posted

2 thermal bug:Ovde u GHentu :). 70 jura. I nema ih nigde na netu, jedvA iskopah sliku...

Posted
2 thermal bug:Ovde u GHentu :). 70 jura. I nema ih nigde na netu, jedvA iskopah sliku...
oh :( necu navracati do tog ghenta skorije. valjda ce i u nashe selo da se nadje neshto. tj. vremenom :D
Posted

Cu da ti kupim, pa posaljem autobusom? :D

Posted

Uziva li jos neko u blagodetima jake valute kupujuci po Amerikama? Danas mi je stigao paket sa Amazona (Campbell - Masks of God 1-3, Frazer - Golden Bough), cijena prava sitnica - 70 USD. Isto to na Amazonu.de bi me izaslo 82 EUR.

Posted
prvo kupila crnea sad i ove
e neka si! vrede.ja nasla ovo u kinder jajetu: 40940649-100x100-0-0.jpg
Posted
e neka si! vrede.ja nasla ovo u kinder jajetu: 40940649-100x100-0-0.jpg
E? Je l igracka il' onaj za jednokratnu upotrebu? (mada mi je ovo drugo malo verovatno, but who knows?)(a i podseti me da bih mogla da kupim kinder jaje, prijalo bi mi iznenadjenje, pa makar i transformers truck :P)
Posted
E? Je l igracka il' onaj za jednokratnu upotrebu? (mada mi je ovo drugo malo verovatno, but who knows?)
kakva enkratna uporaba :o . pravi, dobri Canon Ixus. point and shoot tajp. zamenila staru (3 god) igracku.